Stoiximan Super League

Μπήκαν οι υπογραφές, τώρα το... τσεκ!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Αλ Σαούντ και υπογράφηκε και επίσημα το MoU. Κάτι που ήταν τυπικό, αφού οι δύο πλευρές είχαν ήδη συμφωνήσει και απέμενε το τελικό ραντεβού για τις υπογραφές. Έτσι, από την Τρίτη, ξεκινάει και επίσημα ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από οικονομολόγους που έχει επιλέξει ο επικεφαλής της κίνησης και οικονομικός σύμβουλος του Σαουδάραβα, Αναστάσιος Μπερέτας. Κι αν όλα πάνε καλά, έρχονται και τα πρώτα 15 εκατ. ευρώ.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Αλ Σαούντ και υπογράφηκε και επίσημα το MoU.

Κάτι που ήταν τυπικό, αφού οι δύο πλευρές είχαν ήδη συμφωνήσει και απέμενε το τελικό ραντεβού για τις υπογραφές.

Έτσι, από την Τρίτη, ξεκινάει και επίσημα ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από οικονομολόγους που έχει επιλέξει ο επικεφαλής της κίνησης και οικονομικός σύμβουλος του Σαουδάραβα, Αναστάσιος Μπερέτας.

Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, εκ μέρους του πρίγκιπα Αλ Σαούντ ήταν ο πληρεξούσιος δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο οικονομικός σύμβουλος Αναστάσιος Μπερέτας. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας και ο οικονομικός διευθυντής Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης. Τέλος, για λογαριασμό του Γιάννη Βαρδινογιάννη παρέστη ο νομικός εκπρόσωπος του, Λεωνίδας Γεωργόπουλος.

Αυτό που απομένει τώρα είναι να αρχίσει ο ενδελεχής έλεγχος στα «βιβλία» της ΠΑΕ, ο οποίος θα στηρίζεται στους προηγούμενους που είχαν γίνει. Σκοπός, όλο αυτό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό για αυτό και από αύριο πρωί-πρωί τα χέρια των λογιστών θα πάρουν... φωτιά. Και με το που τελειώσουν, αν όλα πάνε καλά, στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού θα είναι ο Αλ Σαούντ, κάτι που θέλουν όλες οι πλευρές αφού στην προκειμένη ισχύει το... «Γοργόν και χάριν έχει».

Απο εκεί και πέρα, αύριο, μαζί με τον οικονομικό έλεγχο που θα ξεκινήσει από τους οικονομολόγους του Σαουδάραβα, ο Βλάσης Τσάκας θα πάει να συναντήσει τον Αλ Σαούντ για να του μεταφέρει όσα πρέπει να μάθει για τις εξελίξεις στο θέμα. Και λογικά, τις επόμενες μέρες θα μπούνε ασφαλισμένα σε ειδικό λογαριασμό τα 15 εκατ. ευρώ που έχει τάξει ο Σαουδάραβας, τα οποία θα... ελευθερωθούν για την ΠΑΕ, μόλις αναλάβει τις τύχες της ομάδας ο πρίγκιπας και ορίσει το δικό του Δ.Σ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x