Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας...

...συμβαίνουν αξιοπερίεργα πράγματα. Σκύψε λίγο το κεφάλι σου πιο κοντά στη γυάλα και θα τα δεις κι εσύ καθαρά.

...συμβαίνουν αξιοπερίεργα πράγματα. Σκύψε λίγο το κεφάλι σου πιο κοντά στη γυάλα και θα τα δεις κι εσύ καθαρά:

-Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας κάποιοι πιστεύουν ότι το επερχόμενο ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είναι ο ομφαλός της γης και αναρωτιούνται «αν οι καμήλες θα καταλάβουν ότι πρέπει στο τέρμα της Συγγρού να στρίψουν αριστερά».

-Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας ο Φίλιπ Λαμ δηλώνει «Συχνά μιλάμε για την Μπαρτσελόνα, το πόσο καλοί είναι τεχνικά και το πώς πιέζουν για να πάρουν πίσω την μπάλα. Θεωρώ πως και εμείς έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο.» και κάποιοι διαβάζοντάς το γυρίζουν το κεφάλι στο διπλανό τους σχολιάζοντας «βρε, καλά τα λέει τούτος...».

-Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας τα καπνογόνα που ανάβουν σωρηδόν και καθ’ υποτροπίν σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ θεωρούνται -πλέον- σχεδόν ανάξια σχολιασμού ή αντιμετωπίζονται ως φολκλορικό στοιχείο.

-Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας η έννοια «κοινή αποδοχή» χάνεται στο βάθος της επιλογής του προσώπου του εντολοδόχου πρωθυπουργού, για να αναδυθεί ξανά μέσω της αταβιστικής επανάληψής της από τα δελτία των 8.

-Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας κάποιοι ασχολούνται με τη διαιτησία, τους 5 πόντους οφσάιντ και το «δυναμόμετρο της κλωτσιάς», προσπαθώντας απεγνωσμένα να συσπειρώσουν ένα ανύπαρκτο κοινό και ταυτοχρόνως να δικαιολογήσουν στον καθρέφτη τους την ανημπόρια της εναλλακτικής στην επιλογή τους αυτή.

-Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας τα εισιτήρια αγοράζονται με «ντου» στα εκδοτήρια και όχι μέσω αναμονής στην ουρά.

-Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας πρώην αψίκορος νεολαίος με μαύρα μποτάκια, ρόπαλο ανά χείρας και άγριες διαθέσεις προς αλλοεθνείς γίνεται νυν υπηρεσιακός υπουργός.

-Σ’ έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό μας κάποιοι απαιτούν να δούμε καθαρά τον μαύρο ουρανό της επόμενης 10ετίας και να κρατήσουμε ομπρέλες. Μα στον κόσμο τον δικό μας αυτό δεν γίνεται, γιατί στα χέρια μας είναι μόνιμα σφιγμένες οι γροθιές.

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x