Κώστας Μιαούλης

To πρόγραμμα στρώνει, η ομάδα;

Είχα αναφέρει και στην αρχή της εβδομάδας πως αυτή η διακοπή μπορεί να αποδειχτεί πιο ωφέλιμη απ’ όλους, για τον Νίκο Κωστένογλου. Είναι ένα διάλειμμα μετά από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων, στις οποίες ο προπονητής της ΑΕΚ, δεν έκανε ότι καλύτερο θα μπορούσε κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, δεν μπορώ να αγνοήσω ότι τουλάχιστον στο παραγωγικό κομμάτι, η ομάδα παρουσίασε μια μεγαλύτερη ευχέρεια.

Είχα αναφέρει και στην αρχή της εβδομάδας πως αυτή η διακοπή μπορεί να αποδειχτεί πιο ωφέλιμη απ’ όλους, για τον Νίκο Κωστένογλου.

Είναι ένα διάλειμμα μετά από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων, στις οποίες ο προπονητής της ΑΕΚ, δεν έκανε ότι καλύτερο θα μπορούσε κατά τη γνώμη μου.

Ωστόσο, δεν μπορώ να αγνοήσω ότι τουλάχιστον στο παραγωγικό κομμάτι, η ομάδα παρουσίασε μια μεγαλύτερη ευχέρεια.

Του Κώστα Μιαούλη

Ο ίδιος ο προπονητής μίλησε για βελτίωση, που όμως από τη στιγμή που δεν αποτυπώθηκε σε βαθμολογικό όφελος, είναι μάταιο να μιλάς για τέτοιο πράγμα.

Από τις καθημερινές δοκιμές της τελευταίας εβδομάδας, γίνεται αντιληπτό ότι ο «Κωστέ» προσπαθεί να βρει έναν ξεκάθαρο ρόλο για τον Χοσέ Κάρλος. Θυμηθείτε ότι μιλάμε για τον παίκτη που θα έκανε διαφορά στην ΑΕΚ και που θα ερχόταν τουλάχιστον για να της δώσει μια ώθηση στο οργανωτικό κομμάτι.

Ο Χοσέ Κάρλος άφησε ορισμένες υποσχέσεις στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό, πλην όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το κομμάτι του ματς στο οποίο πέρασε σαν αλλαγή. Ένα ματς που είχε ανοίξει τελείως και ήταν ιδανικό για έναν παίκτη που δεν είναι και από τους πλέον γρήγορους, αλλά διαθέτει καλή πάσα να βρει χώρους και να προσπαθεί ν’ αξιοποιήσει περισσότερο τους συμπαίκτες του. Συνάμα είναι προφανές πως η ομάδα χρειάζεται πνευμόνια και θα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα -κι αυτό είναι κάτι που επίσης σκέφτεται ο Κωστένογλου.

Επίσης, με τη λειψανδρία που υπάρχει στη μεσαία γραμμή, θεωρώ πως έστω και αν βρίσκεται σε μικρή ηλικία, καλό θα είναι τουλάχιστον να προπονείται με τους «μεγάλους» ο Ταξιάρχης Φούντας, που αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της δεύτερης ομάδας. Όπως ελπίζω ότι σύντομα θα πάρει ευκαιρία και ο Τσίτας. Τα ματς που ακολουθούν προσφέρονται ακόμα και για την συμμετοχή τους, σε κάποια διαστήματα των αγώνων.

Στα επόμενα επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, η «Ένωση» δεν συζητάμε ότι πρέπει να πετύχει το απόλυτο με Αστέρα, Λεβαδειακό, Κέρκυρα, ΠΑΣ και Δόξα Δράμας. Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις θα είναι δύσκολες, αλλά η ΑΕΚ οφείλει να συνέλθει και να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο και μακριά από το ΟΑΚΑ -με τον Παναιτωλικό, αλλά και τον Ατρόμητο. Τουλάχιστον να κρατήσει τη διαφορά της σε αξιοπρεπή επίπεδα. Αυτά βέβαια θα πρέπει να γίνουν αγωνιστικά, διότι στα διοικητικά αναζητείται σοβαρή λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x