Κώστας Μιαούλης

Κοντεύει να τελειώσει και η… αντίστροφη μέτρηση

Η Γενική Συνέλευση κι αυτής της εβδομάδας πάει για 14 μέρες αργότερα, μιας και ο Νοτιάς δεν έχει κανέναν λόγο (τουλάχιστον έτσι θεωρεί) για να έρθει στην Αθήνα νωρίτερα. Την ίδια ώρα, οι διεργασίες συνεχίζονται αλλά, επί της ουσίας, κάτι χειροπιαστό στον… ορίζοντα δεν διαφαίνεται. Η ΑΕΚ συνεχίζει να περνάει δύσκολες στιγμές, που όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο χειμώνα, πλέον θα γίνουν καθημερινότητα με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Η Γενική Συνέλευση κι αυτής της εβδομάδας πάει για 14 μέρες αργότερα, μιας και ο Νοτιάς δεν έχει κανέναν λόγο (τουλάχιστον έτσι θεωρεί) για να έρθει στην Αθήνα νωρίτερα.

Την ίδια ώρα, οι διεργασίες συνεχίζονται αλλά, επί της ουσίας, κάτι χειροπιαστό στον… ορίζοντα δεν διαφαίνεται.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να περνάει δύσκολες στιγμές, που όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο χειμώνα, πλέον θα γίνουν καθημερινότητα με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ή μήπως τελικά είναι τα αναμενόμενα για να λυτρωθούν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό το θέατρο του παραλόγου;

Του Κώστα Μιαούλη

Η παραιτημένη διοίκηση αναζητά επενδυτή και η ομάδα είναι ολομόναχη. Βέβαια υπάρχει ο Κωστένογλου, που μπορεί να είναι μην είναι κανένας προπονηταράς, αλλά τουλάχιστον κάνει κάτι που αν βρεθεί σωτηρία για την ΑΕΚ, μπορεί ν’ αποτελέσει και μια κατεύθυνση για την επιβίωση της. Φροντίζει να μάθει και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τι υλικό υπάρχει στις μικρότερες ομάδες. Πράγμα που ο… προφέσορας των Ακαδημιών δεν είχε καταδεχτεί να κάνει…

Πολύς κόσμος παίρνει, ρωτάει, αναζητά εναγωνίως μια απάντηση. Μια απάντηση για το αύριο της ΑΕΚ, για το τι συμβαίνει και για το που θα καταλήξει τελικά αυτή η ομάδα. Αυτό που κατόρθωσαν όλες οι διοικήσεις ήταν ν’ απαξιωθούν στα μάτια των οπαδών της ομάδας.

Κανένας δεν πιστεύει πλέον τίποτα -ό,τι και αν θελήσουν να διαρρεύσουν οι άνθρωποι της διοίκησης. Ακόμα για τον Νίκο Νοτιά υπάρχει τρομερή δυσπιστία, ενώ και το θέμα με την κίνηση του Ντέμη για δημιουργία λαϊκής βάσης ξεφούσκωσε άμεσα, αφού πλέον ούτε αυτό το «χαρτί» πείθει τον κόσμο.

Έτσι, λοιπόν, αφού όλοι βλέπουν πως έχουν χρόνο -την ώρα που είναι ζήτημα ημερών ν’ αρχίσει η αποσύνθεση- όλοι πλέον μετρούν αντίστροφα για το τέλος. Οι παραιτημένοι θα μας αφήσουν ήσυχους στο τέλος του μηνός και μετά δεν θα έχει απομείνει τίποτε άλλο (εκτός αν οι supporters… πιάσουν το Τζόκερ) από το να πάμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x