Μιχάλης Τσόχος

O Tζίγκερ τι λέει για τον Ροναλντίνιο;

Πάρα πολλές φορές έχω γράψει ότι για όσα λέει και κάνει ο Βλάσης Τσάκας μέχρι ο Παναθηναϊκός να περάσει και επισήμως στα χέρια του Πρίγκιπα (αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο), αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε των δημοσιογράφων, ούτε των media, ούτε του ίδιου του Τσάκα που βρίσκει βήμα και λέει όσα λέει. Το πρόβλημα είναι μόνο του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Του Μιχάλη Τσόχου

Πάρα πολλές φορές έχω γράψει ότι για όσα λέει και κάνει ο Βλάσης Τσάκας μέχρι ο Παναθηναϊκός να περάσει και επισήμως στα χέρια του Πρίγκιπα (αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο), αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε των δημοσιογράφων, ούτε των media, ούτε του ίδιου του Τσάκα που βρίσκει βήμα και λέει όσα λέει. Το πρόβλημα είναι μόνο του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αυτός είναι που έβαλε τον Τσάκα στην ζωή του Παναθηναϊκού και αυτός είναι που έδωσε την όποια διάσταση στον Τσάκα να λέει διάφορα.

Αν ο Πρίγκιπας δεν πάρει ποτέ τον ΠΑΟ, ή αν τον πάρει, αλλά δεν έρθουν ποτέ οι Ροναλντίνιο, Σικαμπάλα, Σισέ, Τζαβέλας, Βλαχοδήμος και ότι άλλο έχουμε ακούσει ή αν δεν χτιστεί ποτέ γήπεδο, ή αν ψάχνουμε τα πετροδόλαρα με το ντουφέκι, πάλι μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο Δημήτρης Γόντικας δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Τον Τσάκα δεν τον αφήνει να περάσει ούτε από δίπλα του, ο Τζίγκερ όμως δεν έχει ακολουθήσει την ίδια στάση. Ο Τζίγκερ είναι αυτός που έχει επιτρέψει τέτοια δημοσιότητα στον Τσάκα, αφού τον αποδέχεται ως εκπρόσωπο του Πρίγκιπα και άρα ως απαραίτητο σκέλος του deal ή έστω αναγκαίο κακό για να γίνει το deal.

Διότι μην γελιέστε, αν ο Πρίγκιπας θέλει όντως να πάρει τον Παναθηναϊκό, αν θέλει όντως να φέρει τον Ροναλντίνιο, αν θέλει όντως να ρίξει 150 ή 200 εκατ. ευρώ προκειμένου να χτίσει νέο γήπεδο στον Παναθηναϊκό θα το θέλει και χωρίς τον Τσάκα ή θα το θέλει και με τον όρο ότι ο Τσάκας μέχρι να κλείσει η συμφωνία δεν μπορεί να κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση. Ένας απλός όρος ήταν από την πλευρά Βαρδινογιάννη αν τον ενοχλούσε και τον ίδιο η αισθητική ή τα μεγάλα λόγια του Τσάκα. «Κύριε Πρίγκιπά μου μέχρι να τελειώσει η συμφωνία και να πάρετε τον Παναθηναϊκό ο κύριος δεν επιτρέπετε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Όταν τον πάρετε ας λέει ότι θέλει και όπου θέλει, ας λέει τότε ότι στην μία τσάντα του έχει τον Ροναλντίνιο, στην άλλη τον Σικαμπάλα και στις κάλτσες του το προσύμφωνο με τον Τέβες. Όσο όμως εγώ έχω τον Παναθηναϊκό δεν του επιτρέπω να μιλά εξ’ ονόματος του Παναθηναϊκού». Αυτόν τον απλό όρο να είχε βάλει ο Τζίγκερ όλη αυτήν την ταλαιπωρία θα την είχαμε αποφύγει.

Προφανώς όμως από τις τόσες φορές που έχω ακούσει τον Τσάκα και από τα όσα έχει πει κατά καιρούς ο εν λόγω κύριος, αντιλαμβάνομαι ότι ο Τζίγκερ δεν ενοχλείται. Και αν κάποιος τολμήσει να μου πει «δεν ασχολείται», η απάντηση μου είναι πολύ απλή. Να μην ασχολείται με το αυτοκίνητό του μπορεί, να μην ασχολείται με το όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού ούτε μπορεί, ούτε του επιτρέπεται. Όταν θα φύγει να μην ασχολείται, όσο είναι μεγαλομέτοχος τέτοιες δικαιολογίες δεν στέκουν.

Τέλος, αν το σενάριο που κυκλοφορεί τελευταία και αναφέρει πώς ο Τσάκας αλωνίζει ελεύθερα και λέει ότι λέει, από πρόθεση προκειμένου να αγανακτήσει ο κόσμος του ΠΑΟ και να γυρίσει ο Τζίγκερ αύριο μεθαύριο να πει «Εγώ είμαι εδώ για να σώσω τον ΠΑΟ από τον Τσάκα και τον κάθε Τσάκα» και να επιστρέψει ως Μεσσίας, καλό θα είναι να πει κάποιος στον Τζίγκερ , ότι αυτό το κόλπο δεν περνάει. Στον κόσμο του ΠΑΟ, τουλάχιστον στον σοβαρό ο Τσάκας είναι χρεωμένος στον Τζίγκερ. Αυτός, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έβαλε, ή έστω επέτρεψε να μπει στην ζωή του ΠΑΟ ο Βλάσης Τσάκας και συνεπώς ο μόνος που δεν μπορεί να γλιτώσει τον κόσμο του ΠΑΟ από τον Τσάκα είναι ο Τζίγκερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x