Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Τα βλέπω κι άλλα τόσα!

Ο Τζακ Γουίλσιρ είναι μικρός και θρασύς. Και τόσο πλούσιος επίσης, ώστε να μη λογαριάζει ιδιαίτερα ποσά τύπου 3.000 λίρες. Τόσο ακριβώς είναι το στοίχημα που έβαλε με όσους ακολουθούν το λογαριασμό του στο Twitter, δηλώνοντας ότι από πλευράς του θα τα πληρώσει -διαθέτοντάς τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς- εφόσον η Τότεναμ τερματίσει πάνω από την Άρσεναλ στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Τζακ Γουίλσιρ είναι μικρός και θρασύς. Και τόσο πλούσιος επίσης, ώστε να μη λογαριάζει ιδιαίτερα ποσά τύπου 3.000 λίρες. Τόσο ακριβώς είναι το στοίχημα που έβαλε με όσους ακολουθούν το λογαριασμό του στο Twitter, δηλώνοντας ότι από πλευράς του θα τα πληρώσει -διαθέτοντάς τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς- εφόσον η Τότεναμ τερματίσει πάνω από την Άρσεναλ στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, καθένας από τους followers που «είναι μέσα» θα πληρώσουν από μία λίρα -και το ποσό που θα μαζευτεί θα χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό.

Ζηλέψαμε. Δεν μπορούμε κι εμείς να βάλουμε αντίστοιχα στοιχήματα; Χωρίς Twitter όμως και χωρίς λεφτά. Έτσι, για την απόλαυση του παιχνιδιού, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας. Το ίδιο το αντικείμενο του στοιχήματος άλλωστε εγγυάται τουλάχιστον το 80% της διασκέδασης. Για να δοκιμάσουμε λίγο το «τζογαδόρικο» ένστικτό σας...

1. Θα χτυπήσει ή όχι ο Ζέκα με τη γροθιά του το τριφύλλι στο στήθος του, πανηγυρίζοντας το επόμενο γκολ που θα σημειώσει;

Αν συμβεί: Σιγά το αξιοπερίεργο θέαμα, Πανάθα είναι από τα γεννοφάσκια του αφού.
Αν δεν συμβεί: Θα είναι μόνο και μόνο επειδή δεν θα ξανασκοράρει.

2. Θα κληθεί ή όχι ο Λεονάρντο στην εθνική Ελλάδος;
Αν συμβεί: Όπως ακριβώς ο Μακούν ονομάζεται «Jean II», έτσι κι αυτός θα μετονομαστεί επισήμως σε «Μπατίστα ΙΙ - Η επιστροφή».
Αν δεν συμβεί: Θα είναι επειδή έβαλε το χεράκι του ο Άδωνις και επειδή ο κ. Γιακουμάτος έκανε καθιστική διαμαρτυρία έξω από την πόρτα του προπονητηρίου στον Αγ. Κοσμά.

3. Θα συνεχίσουν αυτοί οι λίγοι ΠΑΟΚτσήδες να βρίζουν τον Σαλπιγγίδη;

Αν συμβεί: Θα είναι στα πλαίσια της «παράδοσης που δεν πρέπει να σπάσει, διότι πλέον έχει μετεξελιχθεί σε γούρι».
Αν δεν συμβεί: Θα πρέπει είτε ο Σαλπιγγίδης να έχει πάρει μεταγραφή είτε οι συγκεκριμένοι να έχουν βρει «καινούριο κοσκινάκι».

4. Θα καταφέρει ο Μέγιερι να κάνει σύντομα τον Κοστάντζο μακρινή ανάμνηση;
Αν συμβεί: «Ποιος Κοστάντζο; Δεν πέρασε ποτέ τερματοφύλακας μ’ αυτό το όνομα από τον Ολυμπιακό».
Αν δεν συμβεί: Ο Αργεντινός θα επιστρέψει θριαμβευτής πάνω σε ασπίδα, την ώρα που οι πιστοί του θα τον ραίνουν με ροδοπέταλα και θα ψέλνουν το «τη Υπερμάχω» στα ισπανικά.

5. Θα αναβληθεί για έκτη συναπτή φορά η έλευση του πρίγκιπα Αλ Σαούντ στην Ελλάδα;
Αν συμβεί: Έλα καημένε, μόνο μέχρι το έξι ξέρεις να μετράς;
Αν δεν συμβεί: Θα είναι διότι θα αναβληθεί ταυτοχρόνως για έκτη και για έβδομη. Κι έχει ο Αλλάχ...

6. Θα πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη ανταλλαγή Μήτρογλου-ΜακΓκρέγκορ;
Αν συμβεί: Θα έχουμε μεταφερθεί στη σφαίρα του αδυνάτου, όπου ο πρόεδρος της Ρέιντζερς θα θεωρεί συμφέρουσα συμφωνία να ανταλλάξει τον βασικό του τερματοφύλακα, στον οποίον προ μηνών έκανε ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2017, με έναν επιθετικό που στην αγορά τιμάται στο 46% της αξίας του ΜακΓκρέγκορ -και το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ενάμισι χρόνο.
Αν δεν συμβεί: Θα είναι επειδή είτε «οι Σκοτσέζοι έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή» (σύμφωνα με τις ελληνικές εφημερίδες), είτε επειδή δεν έγινε ποτέ σχετική συζήτηση μεταξύ των δύο συλλόγων (σύμφωνα με την πιθανότερη εκδοχή της πραγματικότητας).

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x