Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Φτάνει που το πίστευε ο Βαλβέρδε

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς στη Μασσαλία, όταν έλεγα στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι αξίζει να ποντάρει κανείς πάνω στον Γέστε να χριστεί σκόρερ, με απόδοση 25, δεν ήξερα ότι θα έφτανε τόσο κοντά στο γκολ, ότι θα ήταν αυτός που θα έδινε την ασίστ στον σκόρερ Φετφατζίδη. Καταλάβαινα όμως ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμαζόταν να δώσει συνέχεια σε αυτό που μας είχε παρουσιάσει στα ματς με την Ντόρτμουντ.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς στη Μασσαλία, όταν έλεγα στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι αξίζει να ποντάρει κανείς πάνω στον Γέστε να χριστεί σκόρερ, με απόδοση 25, δεν ήξερα ότι θα έφτανε τόσο κοντά στο γκολ, ότι θα ήταν αυτός που θα έδινε την ασίστ στον σκόρερ Φετφατζίδη.

Καταλάβαινα όμως ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμαζόταν να δώσει συνέχεια σε αυτό που μας είχε παρουσιάσει στα ματς με την Ντόρτμουντ.

Και έδινα σημασία στα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, που δήλωνε ξεκάθαρα ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη. Δεν κάνει ποτέ πολιτικές δηλώσεις ο Βαλβέρδε. Και αυτή, η αποψινή, ήταν ακόμη μια απόδειξη που τεκμηριώνει αυτό τον ισχυρισμό.

Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε παρουσίασε μια οργανωμένη, καλοδιαβασμένη, γεμάτη κότσια ομάδα στο τερέν του Βελοντρόμ και πήρε μια καθαρή νίκη, την οποία ζήτησε, δεν έκλεψε. Χάρη στο σχέδιο του προπονητή του και τα ρίσκα που πήρε ειδικά στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής και σφήνωσε στο κεφάλι του την ιδέα της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μαγκιά του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x