Fight Club - Στα χαρακώματα

FC Ποδοσφαιρικό κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζεις τους πρωταγωνιστές;

Τους μελετάς κάθε μέρα. Συζητάς γι’ αυτούς με τους φίλους σου. Ακολουθείς από κοντά τις εξελίξεις στην καριέρα τους. Ασχολείσαι ρε παιδί μου, πως το λένε... Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να το αποδείξεις. Μάζεψε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείς και κάνε τον «κόκορα» στην παρέα με αποδείξεις ή απόλαυσε τη βαθιά σου άγνοια να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου -και αντιμετώπισέ την τουλάχιστον με αξιοπρέπεια. Με την υπογραφή του Fight Club.

Τους μελετάς κάθε μέρα. Συζητάς γι’ αυτούς με τους φίλους σου. Ακολουθείς από κοντά τις εξελίξεις στην καριέρα τους. Ασχολείσαι ρε παιδί μου, πως το λένε... Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να το αποδείξεις.

Μάζεψε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείς και κάνε τον «κόκορα» στην παρέα με αποδείξεις ή απόλαυσε τη βαθιά σου άγνοια να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου -και αντιμετώπισέ την τουλάχιστον με αξιοπρέπεια.

1. Βλέποντας τον Μάρκο Πάντελιτς να σκοράρει 4 γκολ εναντίον της Κέρκυρας, ο Κώστας Μήτρογλου...

Α) Έβαλε τη φόρμα του και πήγε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο προπονητήριο του Περιστερίου για να δουλέψει τα «τελειώματά» του.
Β) Είπε «’Ντάξει, σιγά το δύσκολο, θα τον κάνουν και ήρωα τώρα...».
Γ) Τηλεφώνησε στον Χολέμπας και του πρότεινε να πάνε μια βόλτα με τα «παπιά», γιατί ήθελε να του μιλήσει για κάτι που τον απασχολούσε.

2. Τι «περίεργο» συμβαίνει φέτος με τον Λέτο;

Α) Δεν τα βλέπετε; 5 πέναλτι έχουν δώσει οι «κόρακες» για να τον κρατήσουν ζωντανό! Ούτε στην Ουζουμπούρου δεν γίνονται αυτά! Αίσχος, αλητεία, ντροπή, φασισμός, shame on you Φαρισαίοι and hypocrites!
Β) Έχει μειώσει τα «puta» προς συμπαίκτες, αντιπάλους και διαιτητές σε μόλις 2,3 ανά αγώνα.
Γ) Δείχνει ότι αποδίδει καλύτερα -βάσει ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών- κινούμενος πιο ελεύθερα παρά παίζοντας πάνω στη γραμμή.

3. Τι θα συμβεί αν μέχρι το τέλος της χρονιάς οι παίκτες της ΑΕΚ δεν λάβουν τα οφειλόμενα ή σημαντικό μέρος αυτών;

Α) Από Γενάρη θα πάει η προσφυγή σύννεφο και θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Β) Θα βγάλουν σε δημοπρασία τις επικαλαμίδες του Γεωργέα και θα μοιραστούν τα κέρδη.
Γ) Τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός εργαζόμενου, ανόητε. Για την ιδέα γίνονται όλα.

4. Έχει δίκιο ο Τζαμέλ Αμπντούν που ισχυρίζεται ότι «δεν έχει δείξει ακόμα αυτά που μπορεί» στον Ολυμπιακό;

Α) Έλα μωρέ, με τον παραμυθά, που μου τον κάνατε και παίκτη επειδή έπαιζε στην «υπερηχητική» Καβάλα... Αφού τους βλέπεις τώρα όλους αυτούς τους Ντουγκλάους και τους άλλους τους Μπρέσκες και τους Άλβαρεζ, δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Ποιος ξέρει τι τους ποτίζανε εκεί πέρα...
Β) Ο Αμπντούν είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά έχει ακουμπήσει το «ταβάνι» του. «Δεν μπορεί παραπέρα το παλικάρι», που έλεγε και μια ψυχή.
Γ) Φυσικά. Ούτε προετοιμασία έκανε, ούτε τίποτα. Ας τον αφήσει λυτό ο Βάσκος και θα τους δείξει αυτός το εστί βερύκοκο...

5. Θα αξιοποιηθούν ποτέ οι 39.000 σελίδες με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ, που σχετίζονται με την έρευνα για τα «στημένα» παιχνίδια;

Α) Αφού το είπαν ρε παιδιά! Δεν έχουν καν προσωπικό για να ασχοληθεί, είμαστε σε διάλυση.
Β) Έλα μωρέ με τα λαμόγια, αφού τρέμει το φυλλοκάρδι τους. Λες και δεν ξέρουμε τι περιέχουν... Καίνε πολλές γούνες και γι’ αυτό δεν θα μάθουμε το περιεχόμενό τους ποτέ.
Γ) Είτε έτσι είτε αλλιώς, σημασία έχει να γίνει κάτι. Και αυτό το «κάτι» να δημοσιοποιηθεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
1) Α=0, Β=5, Γ=2
2) Α=0, Β=2, Γ=5
3) Α=5, Β=2, Γ=0
4) Α=0, Β=5, Γ=2
5) Α=2, Β=0, Γ=5

Αποτελέσματα

0-10 βαθμοί
Το αγαπημένο σου ρεφρέν είναι το «Λάθος εποχή ειν’ αυτή που ζούμε». Σ’ αφήνουμε στη δεκαετία του ‘70 και γυρίζουμε στα δικά μας. Ευχόμαστε «καλή επιστροφή».

11-20 βαθμοί
Κάτι έχεις πάρει πρέφα, αλλά καμιά φορά οι κακές συνήθειες του παρελθόντος θολώνουν την κρίση σου. Είσαι σε καλό δρόμο, μη χαλαρώνεις την προσπάθεια «επανένταξης».

21-25 βαθμοί
Είσαι ωραίος, σύγχρονος, ψύχραιμος, κυνικός και καυλάντης. Δεν θα πάρεις ποτέ βραβείο γι’ αυτό, αλλά τουλάχιστον ξέρεις να εκτιμάς τόσο το ωραίο όσο και το θεατρικόν του πράγματος.

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x