Κώστας Μιαούλης

Να μείνει όρθια και στο Περιστέρι

Ο κίνδυνος για να πάρει την αδειοδότηση η ΑΕΚ δεν είναι ορατός, τώρα που έγινε γνωστός επειδή βγήκε το χαρτί. Με μαθηματική ακρίβεια, αν δεν βρεθεί κάποιος που θα σουλουπώσει την κατάσταση στα οικονομικά, εκεί οδηγούμαστε. Απλά πρέπει ο κόσμος να συνειδητοποιήσει πλέον πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ομάδα, παρόλα αυτά, συνεχίζει να παλεύει και σήμερα δίνει ένα παιχνίδι που την περιμένει μια πραγματική δοκιμασία από κάθε άποψη.

Ο κίνδυνος για να πάρει την αδειοδότηση η ΑΕΚ δεν είναι ορατός, τώρα που έγινε γνωστός επειδή βγήκε το χαρτί.

Με μαθηματική ακρίβεια, αν δεν βρεθεί κάποιος που θα σουλουπώσει την κατάσταση στα οικονομικά, εκεί οδηγούμαστε. Απλά πρέπει ο κόσμος να συνειδητοποιήσει πλέον πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η ομάδα, παρόλα αυτά, συνεχίζει να παλεύει και σήμερα δίνει ένα παιχνίδι που την περιμένει μια πραγματική δοκιμασία από κάθε άποψη.

Λόγω αντιπάλου, λόγω συνθηκών που μπορεί να συναντήσει η ομάδα και λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Του Κώστα Μιαούλη

Η παρουσία του Κοντοέ λύνει κατά κάποιο τρόπο τα χέρια του Κωστένογλου, για να μην αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή με τον Γεωργέα να βρίσκεται στην μεσαία γραμμή. Από την άλλη, η επιστροφή του Λυμπερόπουλου είναι αυτή που διχάζει τον κόσμο της ΑΕΚ για το αν πρέπει να ξεκινήσει ή όχι. Κατά την άποψη, ένας επιθετικός που είναι πιο ευκίνητος για ν’ ανοίξει χώρους με το τρέξιμο του είναι πολύ πιο χρήσιμος σε ένα ματς που θα υπάρξει συνωστισμός και λίγοι χώροι.

Από την άλλη, υπάρχει και το σκεπτικό πως επειδή ακριβώς το παιχνίδι θα πάει στη σωματική επαφή, χρειάζεται ένα φορ σαν τον Λυμπερόπουλο. Απομένει να δούμε ποιο θα είναι το σκεπτικό του προπονητή, αν και προσωπικά θεωρώ πως θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει ο Σιαλμάς και να περάσει αλλαγή ο «Λύμπε», ειδικά αν η ΑΕΚ έχει πάρει προβάδισμα.

Η «Ένωση», αν μπορέσει να περάσει από το Περιστέρι, θα έχει σημειώσει πλέον κάτι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτόν τον καιρό στην ομάδα. Ακόμα και με πολύ καλύτερο ρόστερ, τέτοιο σερί θα είναι σπάνιο. Αυτό που «μαγκώνει» την ψυχή όλων είναι πως όσο μακριά και αν μπορέσει να πάει αυτή η ομάδα, δεν ξέρουμε αν υπάρχει αύριο.

Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, πως αυτές ακριβώς οι καταστάσεις, μέσα από τις οποίες επιβιώνει κατά καιρούς, είναι που γιγαντώνουν αυτή την ομάδα και μας κάνουν να την αγαπάμε περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x