Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Ο πρωταγωνιστής της Κυριακής

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να το έχει σχεδιάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς στο 43ο λεπτό και πήρε αυτό που επιθυμούσε, δηλαδή ακόμη μια ξεκούραστη νίκη σε μια εποχή που είχε ανάγκη, μετά από ένα αδιάκοπο σερί αγώνων, να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα και να κάνει γιορτές με αέρα στην 1η θέση.

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να το έχει σχεδιάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς στο 43ο λεπτό και πήρε αυτό που επιθυμούσε, δηλαδή ακόμη μια ξεκούραστη νίκη σε μια εποχή που είχε ανάγκη, μετά από ένα αδιάκοπο σερί αγώνων, να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα και να κάνει γιορτές με αέρα στην 1η θέση.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Αυτός ο ΠΑΣ, που είναι πιο αδύναμος από όσο έδειχνε ότι θα μπορούσε να είναι, δεν μπορούσε να βάλει κόντρα στον Ολυμπιακό. Και ειδικά από τη στιγμή του 2-0 και έπειτα. Χάρη στο καλό ξεκίνημά της, η ομάδα του Βαλβέρδε έκανε, έπειτα, συντήρηση και πάει για διακοπές με ηρεμία.

Στο Περιστέρι, αυτή η έκδοση της ΑΕΚ, με τόσες απουσίες και τόσο ειδικές συνθήκες, δεν μπορούσε να βγάλει στο τερέν κάτι παραπάνω από αυτό που έβγαλε. Χάρη στην ποιότητα που είχε μεσοεπιθετικά, ο Ατρόμητος πήρε μια μεγάλη νίκη, από αυτές που ενδέχεται να αποδειχθούν ικανές να τον βάλουν στα play off.

Πρωταγωνιστής της Κυριακής όμως είναι ο Παναιτωλικός. Μια ομάδα που ήρθε από τη Football League και ήδη έμαθε τη συνταγή για να παίρνει αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες, σε έδρες σαν το «Βικελίδης». Με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια αποτελέσματα η ομάδα του Αγρινίου πείθει ότι είναι φτιαγμένη για να ζητήσει από τον εαυτό της κάτι περισσότερο από το να μείνει στην κατηγορία.

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής είναι, βεβαίως, ο ΠΑΟΚ, που ζευγάρωσε τις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από καιρό και μάλιστα με μεγάλη άνεση σε έναν, θεωρητικώς, εκτός έδρας αγώνα.

Αυτή η Κυριακή ήταν φτωχότερη των προηγούμενων σε θέαμα. Και, τι πρωτότυπο, γεμάτη από λάθη διαιτητών, με πιο απογοητευτική τη διαιτησία στο Περιστέρι, με τα απανωτά σοβαρά λάθη. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον Σπάθα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x