Κύπελλο Ελλάδας

Όσοι μπορούν… μέσα

Ο Νίκος Κωστένογλου και η ΑΕΚ έχουν μάθει να ζουν με τις απουσίες και τα αγωνιστικά προβλήματα και κάτι ανάλογο με τα προηγούμενα ματς θα γίνει και σε αυτό με την Καλαμάτα την Πέμπτη για το Κύπελλο. Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Λεονάρντο, Μάκος και Καφές είναι εκτός της 20άδας που επέλεξε ο τεχνικός της Ένωσης. .

Ο Νίκος Κωστένογλου και η ΑΕΚ έχουν μάθει να ζουν με τις απουσίες και τα αγωνιστικά προβλήματα και κάτι ανάλογο με τα προηγούμενα ματς θα γίνει και σε αυτό με την Καλαμάτα την Πέμπτη για το Κύπελλο. Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Λεονάρντο, Μάκος και Καφές είναι εκτός της 20άδας που επέλεξε ο τεχνικός της Ένωσης.

Ο Παντελής Καφές κρίθηκε τελικά ανέτοιμος και έτσι δεν υπολογίζεται από τον Κωστένογλου, ενώ εκτός πλάνων είναι μαζί με τους τραυματίες Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Κλωναρίδη, Βάργκας και Λεονάρντο και ο τιμωρημένος Μάκος.

Έτσι η αποστολή της Ένωσης αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Μοσχονά, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Καράμπελα, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέα, Μπουγαΐδη, Φούντα, Τσουκαλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x