Μιχάλης Τσόχος

O ΠΑΟ πρέπει να αποφασίσει τώρα!

Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό των πολλών οικονομικών προβλημάτων το κατάφεραν κι’ αυτό. Εχασαν τον Σωτήρη Νίνη χωρίς να πάρουν έστω ένα ευρώ. Και μιλάμε για τον παίκτη που ακόμη και πριν από ένα χρόνο τέτοιες ημέρες γράφονταν για αυτόν ότι τον θέλει ο Σερ Αλεξ ότι δίνει 7 εκατ. ευρώ για να τον πάρει και άλλα πολλά σχετικά.

Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό των πολλών οικονομικών προβλημάτων το κατάφεραν κι’ αυτό. Εχασαν τον Σωτήρη Νίνη χωρίς να πάρουν έστω ένα ευρώ. Και μιλάμε για τον παίκτη που ακόμη και πριν από ένα χρόνο τέτοιες ημέρες γράφονταν για αυτόν ότι τον θέλει ο Σερ Αλεξ ότι δίνει 7 εκατ. ευρώ για να τον πάρει και άλλα πολλά σχετικά.

Του Μιχάλη Τσόχου

Δεν λέω ότι μπορούσε να κάνει μία τέτοια μεταγραφή ο Νίνης, λέω όμως ότι ο Παναθηναϊκός πέρυσι τέτοιο καιρό ή έπρεπε να είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του, ή έπρεπε να τον έχει πωλήσει για 2 ή 3 εκατ. ευρώ, όσα τέλος πάντων θα μπορούσε να πιάσει.

Ο Νίνης λοιπόν είναι δεδομένο ότι φεύγει από τον ΠΑΟ, αλλά το καλοκαίρι λήγουν ένα σωρό ακόμη συμβόλαια με τα οποία ο Παναθηναϊκός πρέπει να ασχοληθεί χθες, όχι σήμερα. Δείτε τη σημερινή βασική ενδεκάδα του ΠΑΟ και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Από αυτούς που παίζουν σήμερα βασικοί τελειώνουν τα συμβόλαια των Σπυρόπουλου, Σαριέγκι, Σιμάο, Κλέιτον, αλλά και ο δανεισμός του Κουίνσι. Πέντε από τους 11 δηλαδή. Ενώ πολλοί από τις πρώτες επιλογές αναπληρωματικών επίσης μπορούν με το νέο χρόνο να υπογράψουν όπου θέλουν. Ο Νίνης, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Καντέ, ο Καραγκούνης και ο Πετρόπουλος είναι σε αυτή την κατηγορία. Ενώ επιπλέον τελειώνει και ο δανεισμός του Ρούντολφ που δεν έχει βγάλει μάτια.

Με λίγα λόγια 11 από τους 18 παίκτες που ο Φερέιρα παίρνει στις αποστολές όταν όλοι είναι καλά μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν αύριο το πρωί ή τέλος πάντων φεύγουν. Χώρια που μπορεί να σου προκύψει ζήτημα και με τον Μπουμσόνγκ που όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι το καλοκαίρι θα φύγει.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν ο ΠΑΟ πρέπει να αποφασίσει σήμερα τι θα κάνει με όλους αυτούς. Κι’ αν για τον Μελίσση και τον Σεϊταρίδη, οι οποίοι δεν υπολογίζονται στους παραπάνω 18, έχει ήδη αποφασίσει και είναι δεδομένο ότι θα φύγουν δεν ισχύει το ίδιο για όλους τους άλλους. Ναι μεν έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με Σιμάο και Χριστοδουλόπουλο, αλλά οριστική συμφωνία δεν υπάρχει με κανέναν.

Προσωπικά δεν λέω ποιους πρέπει να κρατήσει και ποιους όχι, λέει όμως ότι πρέπει να αποφασίσει, διότι το να βρει 10 - 12 παίκτες το επόμενο καλοκαίρι για να γεμίσει το ρόστερ του στην περίπτωση που όλοι αυτοί φύγουν δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Διότι αν όλοι αυτοί φύγουν στον ΠΑΟ μένουν οι τερματοφύλακες Καπίνο και Κοτσόλης, οι αμυντικοί Βύντρα, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Μπουμσόνγκ και ο Ιωαννίδης (αν τον κρατήσουν και δεν τον στείλουν), οι μέσοι Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζεκά και οι επιθετικοί Λέτο, και Τοτσέ.

Ακόμη κι’ αν τους θέλει και τους κρατήσει όλους αυτούς ο ΠΑΟ δώδεκα είναι σύνολο. Αντε να βάλουμε και δύο νεαρούς που του χρόνου θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες όπως ο Μαυρίας και ο Φουρλάνος, τους 14 φτάνουμε. Για να συμπληρωθεί το ρόστερ λοιπόν θέλει δέκα με δώδεκα μεταγραφές τουλάχιστον και σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και να τις κάνεις και κυρίως να σου βγουν.

Χώρια που πλέον μιλάμε για άλλη τελείως νέα ομάδα που σίγουρα θα χρειαστεί το χρόνο της για να φτιαχτεί. Γι’ αυτό λέω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να αποφασίσει τώρα τι θα κάνει με την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x