Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Ο αψυχολόγητος ΠΑΟ κάνει λάθος με τον Νίνη

Μου είναι αδιανόητο ότι ο Παναθηναϊκός φτάνει στο σημείο να τρέχει στο αστυνομικό τμήμα και να στέλνει εξώδικο στον Σωτήρη Νίνη να μην κουβεντιάζει αυτή την εποχή με άλλη ομάδα, δηλαδή μέχρι την πρωτοχρονιά που έχει το νόμιμο δικαίωμα.

Μου είναι αδιανόητο ότι ο Παναθηναϊκός φτάνει στο σημείο να τρέχει στο αστυνομικό τμήμα και να στέλνει εξώδικο στον Σωτήρη Νίνη να μην κουβεντιάζει αυτή την εποχή με άλλη ομάδα, δηλαδή μέχρι την πρωτοχρονιά που έχει το νόμιμο δικαίωμα. Είναι δεδομένο ότι δεν θα πετύχει τίποτα ο Παναθηναϊκός. Το διδάσκει η ιστορία και μάλιστα είναι άπειρα τα παραδείγματα ευρωπαϊκών συλλόγων με μεγαλύτερες διασυνδέσεις και επιρροές που έσπασαν τα μούτρα τους στην προσπάθεια να αποδείξουν ότι οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με άλλους συλλόγους λίγο προτού αποκτήσουν το νόμιμο δικαίωμα να το κάνουν.

Τι θα πετύχει σε αυτή την εποχή ο Παναθηναϊκός; Μόνο να γίνει αντιπαθής στα μάτια και το μυαλό των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βλέπουν την διοίκησή του να κυνηγά έναν τραυματία και πολύ πρόσφατα εγχειρισμένο ποδοσφαιριστή που σήμερα δεν παίζει ποδόσφαιρο. Θεωρητικά, τουλάχιστον σύμφωνα με τη λογική του ποδοσφαίρου, αυτή την εποχή ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να στέκεται δίπλα στον Νίνη και να τον ενθαρρύνει για την αποθεραπεία του. Όχι να του δημιουργεί τέτοιο εκνευρισμό. Και όχι να πηγαίνει κόντρα ακόμη και στο εθνικό ποδοσφαιρικό συμφέρον, δεδομένου ότι ο Νίνης είναι μια ελπίδα της Εθνικής ομάδας ενόψει Euro 2012.

Ο Παναθηναϊκός κάνει μεγάλο λάθος και το κάνει απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που είναι πολύ δημοφιλής, τόσο ανάμεσα στους οπαδούς του συλλόγου όσο και ανάμεσα στους υπόλοιπους ποδοσφαιρόφιλους και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Θα το βρει μπροστά του αυτό το λάθος. Και η πλάκα είναι ότι δεν πρόκειται ούτε καν να «σώσει» αυτά τα 200 χιλιάρικα που έχει να παίρνει ο Νίνης και προσπαθεί να τα γλιτώσει. Το μόνο που καταφέρνει με αυτή τη στάση είναι να κάνει ζημιά στον εαυτό του.

Τέτοια εποχή, το μόνο που θα έπρεπε να τον νοιάζει τον Παναθηναϊκό θα ήταν να πάρει ό,τι μπορεί από τον Νίνη στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Αλήθεια, ο Δημήτρης Γόντικας το συζήτησε αυτό με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, που τραβά τώρα τα μαλλιά του;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x