Μιχάλης Τσόχος

Οι οπαδοί έστειλαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ένας του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έστειλαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Η στήλη τα εξασφάλισε και σας τα μεταφέρει.

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ένας του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έστειλαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Η στήλη τα εξασφάλισε και σας τα μεταφέρει.

Του Μιχάλη Τσόχου

Το γράμμα του φίλου του Ολυμπιακού

«Άγιε μου Βασίλη, σε γενικές γραμμές είμαι καλά και δεν θέλω πολλά πράγματα. Έτσι για το καλό θα σου ζητήσω δύο τρία δωράκια. Λοιπόν σημείωσε. Έναν νέο Τζόλε για αριστερά, έναν νέο Γκαλέτι για δεξιά, έναν νέο Νικοπολίδη για τα γκολπόστ. Επίσης μία καλή πορεία στην Ευρώπη, αν γίνεται φρόντισε να είναι τελικός, ποια Ρούμπιν και ποια Μέταλιστ μωρέ, εύκολο είναι αυτό που σου ζητάω. Α, φυσικά πρωτάθλημα, Κύπελλο και που είσαι αν γίνεται να κάνεις ξανά παίκτη και τον Ντιόγο δεν θα έλεγα όχι. Α, και κάτι τελευταίο, ξέρω ότι είναι δύσκολο πολύ, αλλά αν μπορείς ένα ρημάδι πρωτάθλημα στο μπάσκετ… Το παράκανα ε; Άκου πρωτάθλημα στο μπάσκετ. Καλά αν δεν μπορείς αυτό το τελευταίο δεν πειράζει, αρκεί να κάνεις κάτι άλλο. Πρόεδρο του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ τον Τσάκα».

Το γράμμα του φίλου του ΠΑΟ

«Αγιε μου Βασίλη, φέτος θα σου ζητήσω δύο τρία πράγματα περισσότερα από πέρυσι, λόγω των συνθηκών. Καταλαβαίνεις τώρα κρίση και τα σχετικά. Λοιπόν ξεκινάω με τα βασικά. Εξαφάνισε τον Τσάκα. Φέρε μου Πρίγκιπες κανονικούς, σαν αυτούς της Σίτι ή της Παρί. Τα άλλα θα τα βρω μαζί τους, για παίκτες, γήπεδο κ.τ.λ.π. Αν δεν μπορείς πάντως να φέρεις Πρίγκιπες φέρε πίσω τον Σισέ, και βρες μου ένα καλό αριστερό μπακ, ένα στόπερ, κι’ ένα αμυντικό χαφ. Που είσαι αν δεν μπορείς ούτε αυτό, τότε κάνε τον Ομπράντοβιτς προπονητή ποδοσφαίρου. Α, κάτι ακόμη. Μπορείς σε παρακαλώ να βουλιάξεις τρία τέσσερα, πέντε δέκα καράβια του Μαρινάκη; Και κάτι ακόμη. Κράτα τους Γιαννακόπουλους στο μπάσκετ και κυρίως τους Αγγελόπουλους στο μπάσκετ του Ολυμπιακού. Αν όλα αυτά σου φαίνονται πολλά και δύσκολα τα ανταλλάσω με ένα πράγμα. Ρίξε τον Ολυμπιακό στη Β’ Εθνική για τα στημένα».

Το γράμμα του φίλου της ΑΕΚ

«Αγιε μου Βασίλη πολύ με έχεις νευριάσει να ξέρεις. Χρόνια έχεις να μου φέρεις κάτι καλό. Λοιπόν. Πρόσεξε καλά τι θα σου ζητήσω και μην ξεχάσεις τίποτα αυτή τη φορά. Ξεκινάμε. Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωτάθλημα. Πίσω τον Σκόκο, τον Μπλάνκο και ακόμη εννιά παίκτες. Έναν τερματοφύλακα, τέσσερις αμυντικούς, τρεις χαφ και έναν επιθετικό. Αν μπορείς βάλε και κανέναν αναπληρωματικό. Ομορφάντραααα μου. Α, που είσαι. Το πρωτάθλημα που μου πήραν στα χαρτιά το θέλω πίσω. Α μην ξεχάσω την ομάδα μπάσκετ πίσω στην Α1, κι΄ άμα δεις πουθενά τον Μελισσανίδη πες του να αναλάβει. Επίσης τον Μπάγεβιτς τεχνικό διευθυντή στην ΑΕΚΑΡΑ, ξες εσύ, αυτή της Λάρνακας. Και κάτι τελευταίο. Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Β’ Εθνική για το σκάνδαλο των στημένων».

Το γράμμα του φίλου του ΠΑΟΚ

«Άγιε μου Βασίλη σου γράφω για δύο τρία πραγματάκια που θέλω για το 2012. Χαλαρά, κρατάμε τον Βιεϊρίνια. Που είσαι για τον Σάλπι δεν ξέρω ακόμη θα σου γράψω του χρόνου. Επίσης τα εύκολα. Δηλαδή Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ πέφτουν Β’ Εθνική για τα στημένα. Άρα και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που θα έχουν, φέρνεις στον ΠΑΟΚ για ένα κομμάτι ψωμί τον Μιραλάς, τον Τζεμπούρ, τον Μέλμπεργκ και τον Τοροσίδη. Με τον ίδιο τρόπο Λέτο, Κατσουράνη και Καπίνο από τον ΠΑΟ. Από την ΑΕΚ πριν πέσει να της φέρεις πίσω τον Σκόκο για να έχω κάποιον να πάρω. Πρωτάθλημα, Κύπελλο δεν στα ζητάω θα τα πάρω χαλαρά, αν γίνεται απλώς την τελευταία αγωνιστική που θα κάνω φιέστα να παίζω με τον Άρη και να πρέπει να τον κερδίσω για να τον ρίξω Β’ Εθνική. Ας τα πάνω μου τα άλλα…
Α και που είσαι. Οι μαλακίες με τις απαγορεύσεις μετακινήσεων, χρήσης καπνογόνων και κάθε είδους τσαμπουκά κομμένες. Άσε μας λίγο να χαρούμε το έτος…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x