Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Το μπάζο που ήθελε να γίνει... κύκνος

Η 37χρονη αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα Αβέιρο, πόζαρε στο εξώφυλλο του πορτογαλικού περιοδικού «Hot magazine», στο τεύχος Ιανουαρίου 2012. Στο εσωτερικό του περιοδικού (), η «ενζενί» απεικονίζεται σε διάφορες «κάτι-σαν-σέξι» πόζες, φορώντας γούνες, εσώρουχα, μπικίνι, λεοπάρ γόβες, κορμάκι.

Το γεγονός: Η 37χρονη αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα Αβέιρο, πόζαρε στο εξώφυλλο του πορτογαλικού περιοδικού «Hot magazine», στο τεύχος Ιανουαρίου 2012. Στο εσωτερικό του περιοδικού (κλικ εδώ), η «ενζενί» απεικονίζεται σε διάφορες «κάτι-σαν-σέξι» πόζες, φορώντας γούνες, εσώρουχα, μπικίνι, λεοπάρ γόβες, κορμάκια και -για την περίπτωση που δεν το πήρε κάποιος χαμπάρι- με μια φούστα που έχει πάνω κεντημένο ένα μεγαλοπρεπέστατο «CR7».

Τα μεθεόρτια: Τρομοκρατημένες από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρυσαν, μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης προέβησαν σε συντονισμένες απόπειρες αυτοκτονίας καταπίνοντας αμάσητο το εξώφυλλο του εν λόγω περιοδικού. Στις λεωφόρους των μεγαλουπόλεων παρατηρήθηκε έντονη αύξηση του φαινομένου εμφάνισης ανθρώπων (αυτών με το γνωστό απλανές βλέμμα), οι οποίοι κράταγαν στα χέρια πλακάτ που αναγράφει τη φράση «Μετανοείτε. Το τέλος είναι κοντά». Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο σοβαρά όταν οι φύλακες του Μουσείου Μουνκ στο Όσλο έντρομοι ανακάλυψαν ότι η μορφή που κοσμεί τον γνωστότερο πίνακα του ζωγράφου Έντβαρντ Μουνκ (σ.σ. «Η κραυγή») εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το φόντο.

Αντιδράσεις στoν υπόλοιπο κόσμο: Από το Οντάριο του Καναδά όπου πλέον διαμένει, το γνωστό τοπ-μόντελ Λίντα Εβανγκελίστα δήλωσε: «Αν είχα δει αυτή τη φωτογράφιση 20 χρόνια πριν, δεν θα σηκωνόμουνα από το κρεβάτι μου ούτε για 10.000 ράβδους χρυσού». Στην Ελλάδα, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αφιέρωσε την εκπομπή του στο «γένος των Ελμ» προβλέποντας μάλιστα ότι «σύντομα το ξανθό γένος θα αποτελεί παρελθόν, αφού θα έρθει η Αβέιρο με την Κιβωτό της να μας σώσει». Τέλος, από την Ισπανία όπου βρίσκεται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε λακωνικά «ε, καλά τώρα, τι άλλο περιμένατε εκτός από το τέλειο; Αφού είμαστε ομορφόσογο, πανάθεμά μας».

Φινάλε-θαύμα: Το εντυπωσιακότερο συμβάν πάντως που ακολούθησε τη φωτογράφιση της «Ρονάλντας», ήταν ότι ο φωτογράφος που επιμελήθηκε το εξώφυλλο νοσηλεύθηκε αμέσως μετά σε ψυχιατρική κλινική. Λίγο πριν περάσει την πόρτα, αυτήκοος μάρτυρας τον άκουσε να λέει: «Έχω οργανώσει και επιμεληθεί προσωπικά εκατοντάδες φωτογραφίσεις μοντέλων. Άλλα ήταν top class, άλλα μέτρια, άλλα απλά κοριτσάκια με ωραία σώματα που έψαχναν “χορηγό”, εν ολίγοις (νόμιζα ότι) τα είχα δει όλα. Ε, τέτοιο μπάζο δεν έχω ξανασυναντήσει. Τρία κιλά στόκο της βάλαμε κι ακόμα έμοιαζε με άλιεν. Γιατί χρυσό μου θες να το κάνεις, ποιος σου είπε ότι μπορείς να το κάνεις απλώς και μόνο επειδή είσαι αδερφή διάσημου ποδοσφαιριστή; Δεν λυπήθηκες αυτόν, εμένα, τους αναγνώστες τέλος πάντων; Μα... μουσταρδί νύχι ρε π*#&τη μου; Κι αυτή τη φάτσα, που κανονικά από ντροπή και μόνο θα έπρεπε να περπατάς ανάποδα; Τα χάααπια μουουου...».

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x