Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Ο Ζεσουάλδο ξεμένει από παίκτες, του Βαλβέρδε γεννάνε και τα κοκόρια του…

Δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγαλύτερο βάθος από τον Παναθηναϊκό. Είναι και που βγαίνουν και άσοι σαν τον Γιάννη Μανιάτη από το ερυθρόλευκο μανίκι. Άσοι που κόβουν τα πόδια του αντιπάλου. Διότι όταν ο «υπηρεσιακός» χαφ εκτοπίζει, κρατά στον πάγκο τους βασικούς, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Μανιάτη, ο παρατηρητής αντιλαμβάνεται ότι τα όπλα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι μόνο περισσότερα. Είναι και πιο εξελιγμένα.

Δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγαλύτερο βάθος από τον Παναθηναϊκό.

Είναι και που βγαίνουν και άσοι σαν τον Γιάννη Μανιάτη από το ερυθρόλευκο μανίκι.

Άσοι που κόβουν τα πόδια του αντιπάλου.

Διότι όταν ο «υπηρεσιακός» χαφ εκτοπίζει, κρατά στον πάγκο τους βασικούς, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Μανιάτη, ο παρατηρητής αντιλαμβάνεται ότι τα όπλα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι μόνο περισσότερα. Είναι και πιο εξελιγμένα.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Ο τραυματισμός του Μπουμσόνγκ έρχεται να προσθέσει προβλήματα και να αναγκάσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να καπνίσει ακόμη περισσότερα τσιγάρα, σε μια εποχή που ο συνάδελφός του στον Ολυμπιακό προβληματίζεται για το ακριβώς αντίθετο: Όχι ποιον να βάλει, αλλά ποιον να βγάλει. Τώρα, που βγαίνει η φθορά από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, το βάθος κάνει τη διαφορά.

Ανάμεσα σε δύο καλά δουλεμένες ομάδες, σαν τις φετινές εκδόσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, το βάθος είναι ικανό να κάνει τη διαφορά. Αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει, υπό την κινούμενη αραβική άμμο στην οποία κινείται, να κάνει μεταγραφές, θα πρέπει να κάνει πολλά μαγικά ο Φερέιρα και να βγουν πολλά λαχεία στο τερέν για να τα καταφέρει και να αντέξει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του τίτλου.

Είναι νωρίς, βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση του δρόμου και η εικόνα των δύο ομάδων δεν δίνει την εντύπωση ότι κάποιος θα ανοίξει το βήμα του. Η προοπτική όμως είναι σαφώς πιο ενθαρρυντική για τον Ολυμπιακό. Πόσω μάλλον αν κάνει και μεταγραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x