Κώστας Μιαούλης

Μια στασιμότητα που παραλύει

Καλή χρονιά σε όλους έστω και ετεροχρονισμένα, μιας και δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε τις προηγούμενες ημέρες. Ένα έτος που τουλάχιστον για την ώρα δεν διαφοροποιείται ως προς την τύχη της «Ένωσης» και όλοι προσμένουμε μια λύση άμεση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Του Κώστα Μιαούλη

Καλή χρονιά σε όλους έστω και ετεροχρονισμένα, μιας και δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε τις προηγούμενες ημέρες. Ένα έτος που τουλάχιστον για την ώρα δεν διαφοροποιείται ως προς την τύχη της «Ένωσης» και όλοι προσμένουμε μια λύση άμεση μέσα στις επόμενες ημέρες. Όμως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, αυτός που έχουν αφήσει να διοικεί το καράβι, αποδεικνύεται όλο και περισσότερο πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει πρόεδρος στην ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τα όρια της αντοχής τους.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως ένας άνθρωπος που επί της ουσίας έκανε πλάτες για να βγει από την ομάδα ο ένας από τους δύο μετόχους, έχει το σθένος να λέει στους ποδοσφαιριστές πως δεν είναι εκείνος που έχει τα χρήματα και δεν τους τα δίνει, που ενώ έχει παραιτηθεί σχεδιάζει πωλήσεις ποδοσφαιριστών με παραδοχή μάλιστα του τεχνικού διευθυντή που έκανε πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον Μανωλά, να παρουσιάζεται και ενοχλημένος από πάνω, γιατί με αφορμή το θέμα της πίτας …οι ποδοσφαιριστές δίνουν λαβές για σχόλια. Όλα αυτά από τον άνθρωπο του οποίου η παρουσία έχει πλήξει αφάνταστα το προφίλ της ΑΕΚ όσο καιρό βρίσκεται στην προεδρία της. Αυτό που σε κάνει να μένεις με το στόμα …ανοικτό είναι η διαρροή πως ο Άραβας μπορεί ν’ αρκεστεί στον λόγο των ανθρώπων της «Ένωσης» πως τα χρέη είναι 34εκ ευρώ και όχι παραπάνω κι έτσι να μην γίνει έλεγχος. Βέβαια αν είναι παραπάνω, κανονικά τα βάζουν οι προηγούμενοι, αλλά που να τους βρεις αυτούς. Τώρα αν υπάρξει επιχειρηματίας που να δεχτεί κάτι τέτοιο, είναι κάτι που τίθεται στην κρίση του καθενός…

Αυτό που κατανοώ πως προβληματίζει τους πάντες είναι η στασιμότητα. Ο Νίκος Κωστένογλου, από την πλευρά του, έκανε μια παλικαρίσια τοποθέτηση κάνοντας μια απεγνωσμένη προσπάθεια το πρόβλημα να μείνει εκτός αποδυτηρίων. Δυστυχώς όμως αυτή η ένταση και η πικρία που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές είναι κάτι που κακά τα ψέματα δεν μπορεί να μην βγει μέσα στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση αργά ή γρήγορα θα έβγαιναν.

Μόνον άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο μπορεί να προσδοκούν, από ποδοσφαιριστές που σαν επαγγελματίες δεν τους σεβάστηκαν, είτε περιφέροντας τους σαν αντάλλαγμα για οτιδήποτε (βλέπε Λεονάρντο), ή αθέτησαν όσα είχαν συμφωνήσει μαζί τους (βλέπε Μανωλά), να έρθουν γι’ αυτούς τρελές προτάσεις για να πάρουν παράταση ζωής στην διοίκηση. Ο κόσμος περιμένει κάποια εξέλιξη θετική ή αρνητική για να πάρει τέλος του μαρτύριο του. Της ομάδας πάνω απ’ όλα και κατ’ επέκταση το δικό του, που αγωνιά για την τύχη της ομάδας. Αυτή η εξέλιξη που θα κουνήσει τα νερά δεν έρχεται, προφανώς γιατί κάποιοι κερδίζουν χρόνο και παρατείνουν την παρουσία τους στην ΑΕΚ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x