Ευγενία Κουντούρη

Αυτη δεν ήταν μια απλή γκέλα

Κατάφεραν στον Ολυμπιακό να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και κάθε προηγούμενη «γκέλα» με την εμφάνισή τους κόντρα στην Δόξα Δράμας και το αποτέλεσμα που έφεραν. Αυτή δεν ήταν μία απλή γκέλα, ήταν Η γκέλα και πραγματικά απορώ με το τι συμβαίνει στην ομάδα.

Κατάφεραν στον Ολυμπιακό να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και κάθε προηγούμενη «γκέλα» με την εμφάνισή τους κόντρα στην Δόξα Δράμας και το αποτέλεσμα που έφεραν.

Αυτή δεν ήταν μία απλή γκέλα, ήταν Η γκέλα και πραγματικά απορώ με το τι συμβαίνει στην ομάδα.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Είναι γεγονός πως και κόντρα στον Ατρόμητο την προηγούμενη Τετάρτη, οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να βρίσκονται ακόμα σε διακοπές, αλλά τουλάχιστον κατάφεραν να κάνουν τα βασικά. Η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» όμως στο Καυτανζόγλειο σε έκανε να αναρωτιέσαι εάν οι παίκτες του Βαλβέρδε έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν δίνουν φιλικό και πως για να κερδίσουν το πρωτάθλημα πρέπει όντως να κερδίζεις τους αγώνες. Μεγαλύτερη τρικλοποδιά στον εαυτό του, δεν θα μπορούσε να έχει βάλει ο Ολυμπιακός. Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ μέσα στο Καραϊσκάκη ήταν επίσης ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά αυτή η γκέλα ξεπερνάει πραγματικά κάθε προηγούμενο.

Τίποτα δεν λειτούργησε στον Ολυμπιακό, κανένας από τους «ερυθρόλευκους» δεν διακρίθηκε και ο Βαλβέρδε θα πρέπει να ψάξει να δει τι γίνεται. Ήταν από τους αγώνες, που πραγματικά δίνει στη διοίκηση του Ολυμπιακού κάθε δικαίωμα να «τραβήξει το αυτί» των παικτών. Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουν πως μόνο οι φανέλες δεν πρόκειται να κερδίζουν τους αγώνες. Έπρεπε να έχουν καταλάβει πως η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη όπως έκανε «ζημιά» στην ΑΕΚ, έτσι μπορούσε να κάνει και σε αυτούς. Ήταν υποχρεωμένοι να εμφανιστούν έτοιμοι και να κερδίσουν το παιχνίδι. Τίποτα δεν δικαιολογεί την εμφάνισή τους στο συγκεκριμένο ματς. Τίποτα απολύτως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x