sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Με το δεξί στο 2012 ο «Dimi»!

Με την είσοδο στο 2012, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ελπίζει να έχει μια καλύτερη χρονιά στην καριέρα του στην ΑΕΚ και δείχνει στα πρώτα ματς του νέου έτους πιο έτοιμος να υπερασπιστεί με επιτυχία τα καρέ της «Ένωσης», μετά και την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο τέλος του Σεπτέμβρη. Το θετικό ξεκίνημα του «Dimi» για τη νέα χρονιά σίγουρα αποτελεί ένα καλό μαντάτο για τον Νίκο Κωστένογλου που θα ήθελε να ηρεμήσει από τον έναν «πονοκέφαλο», όπως είναι η θέση του τερματοφύλακα.

Με την είσοδο στο 2012, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ελπίζει να έχει μια καλύτερη χρονιά στην καριέρα του στην ΑΕΚ και δείχνει στα πρώτα ματς του νέου έτους πιο έτοιμος να υπερασπιστεί με επιτυχία τα καρέ της «Ένωσης», μετά και την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Το θετικό ξεκίνημα του «Dimi» για τη νέα χρονιά σίγουρα αποτελεί ένα καλό μαντάτο για τον Νίκο Κωστένογλου που θα ήθελε να ηρεμήσει από τον έναν «πονοκέφαλο», όπως είναι η θέση του τερματοφύλακα.

Του Κώστα Μιαούλη

Ο έμπειρος πορτιέρο σίγουρα δεν κέρδισε τους φίλους της «Ένωσης» από την αρχή, αλλά η σεζόν δεν έχει κυλήσει καλά ούτε για τον Γιάννη Αραμπατζή μέχρι στιγμής, αφήνοντας ανοικτή την υπόθεση του Νο 1 στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Κωνσταντόπουλος ήταν η λύση που ξεχώρισε η διοίκηση το καλοκαίρι και προχώρησε στην απόκτηση του. Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Στο εντός έδρας ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας δεν είχε δεχτεί κάποια πίεση, στο εκτός έδρας παιχνίδι δεν ευθυνόταν για το γκολ, αλλά δεν ενέπνεε και τόση σιγουριά.

Η «μαύρη» βραδιά για τον πρώην πορτιέρο της Κέρκυρας ήρθε με την Άντερλεχτ, όταν και βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση και φέρει ευθύνη για τα τέρματα που δέχτηκε. Έπαιξε ξανά την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη στο ΟΑΚΑ με την Άντερλεχτ στην ήττα της ΑΕΚ με 2-1.

Η πρώτη καλή βραδιά για τον «Dimi» ήρθε στο ματς με την Στουρμ, όταν και όποτε χρειάστηκε, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση κι έκανε ουσιαστικά την πρώτη αξιόλογη εμφάνιση του. Δεν έπαιξε στο Περιστέρι, όπου επανήλθε κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής, αλλά με τον ερχομό του 2012, η θετική στιγμή -όταν χρειάστηκε στο ματς με την Δράμα- σίγουρα του έδωσε αυτοπεποίθηση για να έρθει και το πρώτο πραγματικά καλό ματς στο πρωτάθλημα, όπου είχε σημαντική συμβολή στη νίκη κρατώντας απόρθητη την εστία του στη Λιβαδειά.

Πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία, ο «Dimi» μαζί με την υπόλοιπη άμυνα της ΑΕΚ, θα πρέπει να χτίσουν ένα καλό σερί ώστε να κρατήσουν ανέπαφη την εστία της «Ένωσης», που είναι αλήθεια πάντως ότι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε οκτώ ματς έχει δεχτεί μόνον τρία τέρματα.

• Στον επιθετικό τομέα, με τα δύο τέρματα του Σιαλμά η ΑΕΚ έφτασε τα 24 τέρματα και ο Έλληνας στράικερ έγινε ο 11ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που σημείωσε γκολ για λογαριασμό της «Ένωσης» φέτος στην Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x