Μιχάλης Τσόχος

Tα χρήματα για τον ΠΑΟ δεν ξέρω αν είναι αραβικά, αλλά φαίνονται πραγματικά

Οσο περνούν οι ημέρες, τόσο ενισχύεται η άποψη στους ανθρώπους που κινούνται γύρω και μέσα στον Παναθηναϊκό ότι η υπόθεση των νέων Αράβων σε ότι έχει να κάνει με τα χρήματα που δεσμεύονται ότι θα βάλουν (τα περίφημα 15 εκατ. ευρώ) είναι πραγματική.

Οσο περνούν οι ημέρες, τόσο ενισχύεται η άποψη στους ανθρώπους που κινούνται γύρω και μέσα στον Παναθηναϊκό ότι η υπόθεση των νέων Αράβων σε ότι έχει να κάνει με τα χρήματα που δεσμεύονται ότι θα βάλουν (τα περίφημα 15 εκατ. ευρώ) είναι πραγματική. Για την ακρίβεια τα χρήματα είναι πραγματικά και θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Τώρα αν αυτός που τα βάζει είναι ένας Αραβας που τα έχει στην τσέπη του και τα βάζει, ή είναι ένας Αραβας που κάποιος του τα δίνει να τα βάλει και τα βάζει, κανείς δεν είναι βέβαιος.

Του Μιχάλη Τσόχου

Αν ο Αραβας θα εκπροσωπεί μία μεγάλη εταιρεία, μία μικρή εταιρεία, ή μία επί της ουσίας θυγατρική εταιρεία του νυν μεγαλομετόχου, επίσης είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το ξεκαθαρίσει τώρα. Το μοναδικό πράγμα που καταλαβαίνουν όλοι μέσα και γύρω από τον ΠΑΟ είναι ότι τα χρήματα είναι πραγματικά και όχι μουσαντένια. Και τέλος πάντων η υπόθεση αυτή είναι πιο σοβαρή από την προηγούμενη του Αλ Σαούντ και του Τσάκα. Δε βλέπεται άλλωστε ότι ο Βλάσης έχει εξαφανιστεί από όλα τα ΜΜΕ. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Με αυτά τα χρήματα λοιπόν που φαίνεται ότι θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ο Παναθηναϊκός θα βγάλει με μεγάλη άνεση την χρονιά. Τι θα γίνει την επόμενη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν ο ΠΑΟ θα πάρει το πρωτάθλημα ή όχι. Αν το πάρει όπως αντιλαμβάνεστε τα 20 εκατ. ευρώ του Τσάμπιονς Λιγκ φτάνουν για να φτιαχτεί η ομάδα της επόμενης χρονιάς και να γίνουν και μία δύο μεταγραφές… αραβικού επιπέδου, χωρίς κανείς να βάλει λεφτά. Αν ο ΠΑΟ δεν πάρει το πρωτάθλημα, τότε οι Αραβες, ή οι δήθεν Αραβες θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Και τότε θα καταλάβουμε όλοι αν πρόκειται για πραγματικούς επενδυτές που ήρθαν για να βάλουν τα πολλά πετροδόλαρα τους και να φτιάξουν ένα πανίσχυρο Παναθηναϊκό, ή αν πρόκειται για την ίδια κατάσταση με φερετζέ Αραβα.

Όπως και να έχει πάντως ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι για αρκετούς μήνες ακόμη μπορεί να κοιμάται ήσυχος για το αύριο του συλλόγου, γιατί επαναλαμβάνω όπως όλα δείχνουν τα 15 εκατ. ευρώ είναι απολύτως πραγματικά. Και σε πρώτη φάση το μεγάλο ζητούμενο για το αύριο του ΠΑΟ αυτό είναι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x