Κώστας Μιαούλης

Χάλια ο Ζαχαριάδης, ντεφορμέ όμως κι ο «Κωστέ»!

Το ‘χει η μοίρα της ΑΕΚ να μπλέκει σε παλιοκαταστάσεις με τους ρέφερι. Κάπως έτσι πήγε και το ματς με την Ξάνθη, όπου αφού πρώτα ο διαιτητής δεν της έδωσε το πέναλτι που ήταν στο 0-0 και στη συνέχεια δεν της μέτρησε γκολ, γιατί, όπως ισχυρίστηκε δεν είχε σφυρίξει. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τα φορτώνει κανείς όλα εκεί.

Το ‘χει η μοίρα της ΑΕΚ να μπλέκει σε παλιοκαταστάσεις με τους ρέφερι.

Κάπως έτσι πήγε και το ματς με την Ξάνθη, όπου αφού πρώτα ο διαιτητής δεν της έδωσε το πέναλτι που ήταν στο 0-0 και στη συνέχεια δεν της μέτρησε γκολ, γιατί, όπως ισχυρίστηκε δεν είχε σφυρίξει.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τα φορτώνει κανείς όλα εκεί.

Του Κώστα Μιαούλη

Η «Ένωση» ισοφάρισε με ένα μάλλον αυστηρό πέναλτι και έτσι είχε όλο το δεύτερο μέρος μπροστά της για να πάρει τη νίκη. Δεν τα κατάφερε παρότι ήταν καλή μέχρι το 70ο λεπτό. Από εκεί και μετά θεωρώ πως και ο Κωστένογλου δεν το διαχειρίστηκε σωστά, αλλά πολύ περισσότερο και η ίδια η ομάδα που άρχισε νωρίς τα γεμίσματα που έγιναν εύκολη λεία για την αντίπαλη άμυνα.

Βέβαια η αναγκαστική αλλαγή του Καράμπελα αποτελεί μια δικαιολογία. Αυτό όμως κατ’ εμέ δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τον Κωστένογλου που κανονικά θα έπρεπε να είχε αλλάξει πολύ νωρίτερα τον Παντελή Καφέ, που είναι φανερά εκτός ρυθμού. Ο αεικίνητος και φιλότιμος Γεωργέας προσπαθούσε να κρατήσει μόνος του το κέντρο και η είσοδος του Βάργκας ήταν απαραίτητη σε αυτό το ματς. Όπως είναι και τελείως λάθος, από την ώρα που αρχίζεις τα γεμίσματα, να βγάζεις εκτός αγώνα τον Μπέλεκ, για να βάλεις τον Μπερνς σε αγώνα που είναι 1-1 και ο αντίπαλος περιμένει πίσω.

Η διοίκηση έλαμψε και πάλι δια της απουσίας της. Έτσι κι αλλιώς το μόνο που κάνει τόσον καιρό είναι να παρακολουθεί τους αγώνες…Όσο για το πανό που αναρτήθηκε με τον χρόνο που τελειώνει για τον πρόεδρο, μου μοιάζει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η Οriginal με την ανεκτικότητα της, στήριξε σιωπηρά αυτή τη διοίκηση και δεν αντέδρασε εγκαίρως. Τώρα το καράβι έχει σχεδόν βουλιάξει, τα άτομα που την συνθέτουν κρύβονται, αλλά το καταστροφικό της έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x