Μιχάλης Τσόχος

Nα κάνω κι εγώ το κόκκινο και το πράσινο παπαγαλάκι…

Ας γράψω εγώ από σήμερα -λίγο μετά τη λήξη του ματς στα Γιάννενα- όσο θα δείτε στις εφημερίδες και όχι μόνο, της Δευτέρας από πράσινα και κόκκινα παπαγαλάκια που τους είναι πολύ μα πάρα πολύ εύκολο να δηλητηριάζουν το πρωτάθλημα, έτσι χωρίς λόγο. Ξεκινάω με τη χρονική σειρά των πραγμάτων που δεν είναι άλλη από τον πάγο και το ματς που κακώς ξεκίνησε.

Ας γράψω εγώ από σήμερα -λίγο μετά τη λήξη του ματς στα Γιάννενα- όσο θα δείτε στις εφημερίδες και όχι μόνο, της Δευτέρας από πράσινα και κόκκινα παπαγαλάκια που τους είναι πολύ μα πάρα πολύ εύκολο να δηλητηριάζουν το πρωτάθλημα, έτσι χωρίς λόγο.

Ξεκινάω με τη χρονική σειρά των πραγμάτων που δεν είναι άλλη από τον πάγο και το ματς που κακώς ξεκίνησε.

Του Μιχάλη Τσόχου

«Η κόκκινη ΕΠΟ και η κόκκινη Σούπερ Λίγκα πήραν τηλέφωνο τον κόκκινο Σπάθα και του είπαν με το έτσι θέλω να διεξαχθεί το ματς και ας είναι το γήπεδο ακατάλληλο. Έτσι σχεδίαζαν να κόψουν τη φόρα της Πανάθας, αλλά δεν τους έγινε το χατίρι» θα σας πληροφορήσουν σήμερα αυτοί που θα προπαγανδίσουν υπέρ του ΠΑΟ.

Η άποψη μου είναι ότι το ματς κακώς έγινε και ο Σπάθας δεν έπρεπε να το ξεκινήσει, αλλά από ‘κει και πέρα τα όσα έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο δεν τους τιμούν. Δηλαδή οι συνάδερφοι τους του ΠΑΣ, δεν γλίστραγαν και δεν ήταν επικίνδυνο και γι’ αυτούς; Ο Παναθηναϊκός όταν αποφάσισε στο δεύτερο ημίχρονο να μην ασχοληθεί μόνο με τον πάγο και τον διαιτητή, αλλά με το ποδόσφαιρο πήρε μία τεράστια νίκη.

Πάμε τώρα και στα κόκκινα παπαγαλάκια. «Καθαρό γκολ στέρησαν από τον ΠΑΣ μετά το 1-0 του Κλέιτον, όταν με ανύπαρκτο οφσάιντ σταμάτησαν τον παίκτη των Ιωαννίνων που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Η πράσινη ΕΠΟ και ο Πιλάβιος πάλι τους έσπρωξαν. Αλλά να ήταν μόνο αυτό. Τον είδατε τον Κώτσιο στη φάση του γκολ. Την άφησε να πάει μέσα αντί να απλώσει το πόδι του ο πρώην πράσινος στόπερ. Αλλά και ο πρώην πράσινος προπονητής, ο Αναστασιάδης, ξέχασε τον Μπακαγιόκο, τον μοναδικό παίκτη του ΠΑΣ που σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα». Αυτά είναι περίπου όσα θα διαβάσετε από όσους θα προπαγανδίσουν υπέρ του Ολυμπιακού.

Να απαντήσω τώρα σοβαρά και σε αυτά; Άντε να απαντήσω. Ναι δεν υπήρχε οφσάιντ, αλλά ήταν μία πολύ δύσκολη και οριακή φάση και ο παίκτης του ΠΑΣ έπρεπε να διανύσει απόσταση μέχρι να σκοράρει. Όσο για τον Κώτσιο, τι; Περίμενε δηλαδή στο 86’ να κάνει γκέλα; Γιατί δεν την έκανε νωρίτερα; Και τι θα έκανε αν ένας από τους συμπαίκτες του είχε σκοράρει στις πέντε έξι κλασικές ευκαιρίες που έκανε; Όσο για τον Αναστασιάδη; Το ποιον βάζει ή δεν βάζει ως γνωστόν δεν το αποφασίζει ο ίδιος, αλλά η Μεγαλόχαρη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x