Μιχάλης Τσόχος

Τον Λούτσο δανεικό; Όχι, εκτός αν…

Η άποψη μου είναι η ίδια πάντα σε ότι έχει να κάνει με τους δανεικούς για ομάδες σαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. «Ναι στο δανεισμό κάποιου παίκτη, αρκεί να μπορείς να τον κρατήσεις αν σου κάνει». Ορθώς δηλαδή δανείστηκε ο Ολυμπιακός τον Μιραλάς. Αφού μπορούσε να τον πάρει αν του έκανε, όπως και τον πήρε, καλά έκανε και τον δανείστηκε. Το ίδιο ισχύει και για τον Μακούν ή τον Κουίνσι.

Η άποψη μου είναι η ίδια πάντα σε ότι έχει να κάνει με τους δανεικούς για ομάδες σαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

«Ναι στο δανεισμό κάποιου παίκτη, αρκεί να μπορείς να τον κρατήσεις αν σου κάνει».

Ορθώς δηλαδή δανείστηκε ο Ολυμπιακός τον Μιραλάς.

Αφού μπορούσε να τον πάρει αν του έκανε, όπως και τον πήρε, καλά έκανε και τον δανείστηκε. Το ίδιο ισχύει και για τον Μακούν ή τον Κουίνσι.

Του Μιχάλη Τσόχου

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνω, όμως, με τον Λούτσο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα τον πάρει για κάποιους μήνες χωρίς να μπορεί να τον κρατήσει και μετά, αν και εφόσον του κάνει. Διότι πόσο να πέσει ο Λούτσο από τα 3,5 εκατ. ευρώ που παίρνει καθαρά; Και τα μισά να ζητήσει για την επόμενη χρονιά, με την εφορία θα σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώνει έναν παίκτη του με 3 εκατ. ευρώ καθαρά το χρόνο. Νομίζω ότι τέτοιο συμβόλαιο στη σημερινή εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρξει.

Ο Λούτσο δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι μία εξαιρετική λύση. Σπουδαίος παίκτης και σε σχετικά καλή ηλικία, μοιάζει να ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ότι αν ταιριάξει, να μπορεί να μείνει εφόσον ο Ολυμπιακός τον θέλει. Ετσι μόνο έχει νόημα ένας δανεισμός του. Αν ο Ολυμπιακός συζητά με τον Αργεντινό σε αυτή τη βάση, καλώς συζητά. Αν όμως τον αντιμετωπίζει ως τυχοδιώκτη που θα έρθει να πάρει τα φράγκα για μερικούς μήνες και μετά να πάει στο καλό, τότε καλύτερο είναι να μην τον πάρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x