Μιχάλης Τσόχος

#de_diavasa_to_mnimonio_giati

To θέμα πραγματικά που μου κάνει εντύπωση από την απίστευτη ατάκα του Χρυσοχοϊδη, δεν είναι η ουσία της. Ότι δηλαδή δεν διάβασε καν το μνημόνιο και πήγε και το υπέγραψε. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που το υπέγραψαν δεν το διάβασαν. Του Μιχάλη Τσόχου

To θέμα πραγματικά που μου κάνει εντύπωση από την απίστευτη ατάκα του Χρυσοχοϊδη, δεν είναι η ουσία της. Ότι δηλαδή δεν διάβασε καν το μνημόνιο και πήγε και το υπέγραψε. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που το υπέγραψαν δεν το διάβασαν.

Του Μιχάλη Τσόχου

Αυτό που πραγματικά μου κάνει εντύπωση από τον Ελληνα Σαϊνη που εξάρθρωσε σε μία νύχτα τη 17 Νοέμβρη και τώρα θέλει να κάνει καριέρα Πρωθυπουργού, είναι ότι ο άνθρωπος είναι τέτοιας μειωμένης αντίληψης που δεν κατάλαβε καν ότι αυτό που είπε εξόργισε 10 εκατ. Ελληνες και τον έκανε παγκόσμιο trend.

Ο πολιτικός που μας έχει ήδη απειλήσει ότι θα κατέβει για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και αν κερδίσει για Πρωθυπουργός της χώρας καμάρωσε μπροστά στις κάμερες που δεν το διάβασε γιατί εκείνη την εποχή έφτιαχνε την Πυροσβεστική και την ομάδα Δίας και δεν προλάβαινε. Μάλιστα ο λεβέντης στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν διάβασε το μνημόνιο πριν το υπογράψει ή αν του έριξε μία κλεφτή ματιά όπως η κυρία Κατσέλη, ξεκίνησε την απάντηση με τη φράση «Σοβαρολογείτε…». Ο άνθρωπος το θεωρούσε αστείο να τον ρωτήσουν αν το διάβασε… Θεωρούσε ότι είναι αυτονόητο και θα έπρεπε να το ξέρουμε ότι δεν το διάβασε…

Μετά όταν κάποιοι από τους συνεργάτες του, του είπαν ότι τελείωσε ως πολιτικός αυτής της χώρας και ότι έχει γίνει παγκόσμιο ανέκδοτο μέσα σε τρεις ώρες, έβγαλε ανακοίνωση και μας είπε ακόμη καλύτερα πράγματα.

Μας είπε ότι δεν καμάρωσε που δεν το διάβασε, αλλά είναι σκασμένος. Μακάρι μας είπε να το είχε διαβάσει και να μην το είχε υπογράψει. Μας είπε ότι 30 χρόνια στην πολιτική αυτό συνέβαινε. Ελεγε κάτι ο αρχηγός και το εφάρμοζαν οι βουλευτές, τα πρόβατα. Τώρα θα αλλάξουν όλα όμως, όπως μας εξήγησε. Κάνουν την αυτοκριτική τους με μπροστάρη τον ίδιο και θα αλλάξουν, θα γίνουν καλύτεροι. Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι ήδη έγιναν καλύτεροι αφού δεν ψήφισαν τον Πετσάλνικο για Πρωθυπουργό και ας το είπε ο αρχηγός.

Το μόνο που δεν μας είπε στην γραπτή δήλωση που ακολούθησε λίγες ώρες μετά την παγκόσμια ξεφτίλα είναι η φράση. «Και τώρα που άλλαξα και δεν ψήφισα και τον Πετσάλνικο και σας είπα την αλήθεια ότι ψήφισα το Μνημόνιο που σας κατέστρεψε ως λαό και ως χώρα, χωρίς καν να το διαβάσω, τώρα ψηφίστε με για να βγω πρώτα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και μετά Πρωθυπουργός για να σας σώσω».

ΥΓ. Το πρώτο σοκ πάντως το έπαθα πριν ακούσω τον Χρυσοχοϊδη. Το έπαθα την Δευτέρα το βράδυ όταν είδα την «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη. Διαβάστε γιατί εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x