Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Το ποδόσφαιρο σε ύφεση-Μια τραβηγμένη (;) προβολή στο εγγύς μέλλον

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας διότι ο χλοοτάπητας έχει νοικιαστεί από έναν Μακεδόνα μεγαλοβοσκό. Στις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών, ο πρόεδρος Κώστας Φρατζέσκος απαντάει «τι να έκανα ρε παιδιά; Με το νοίκι που μας δίνει ο άνθρωπος εξασφαλίζω τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας μέχρι τέλους του πρωταθλήματος».

Απρίλιος 2013 - Θεσσαλονίκη: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας διότι ο χλοοτάπητας έχει νοικιαστεί από έναν Μακεδόνα μεγαλοβοσκό. Στις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών, ο πρόεδρος Κώστας Φρατζέσκος απαντάει «τι να έκανα ρε παιδιά; Με το νοίκι που μας δίνει ο άνθρωπος εξασφαλίζω τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας μέχρι τέλους του πρωταθλήματος». «Άσε τα ζωντανά να βοσκήσουν όσο θέλουν πρόεδρε» πετάγεται κάποιος από την ομήγυρη. «Κάτι ξέρεις εσύ απ’ αυτά, Κατσικά, για να το λες...» σχολιάζει ο Σταφυλίδης και όλοι ξεσπάνε σε γέλια.

Απρίλιος 2014 - Θρακομακεδόνες: «Χρωστάτε κύριε, χρωστάτε. Τι θέτε τώρα;». Ο Ανέστης Αργυρίου έκανε δυο βήματα πίσω και κοίταξε τον καντινιέρη με παράπονο. «Καλά ρε φίλε, ένα νεράκι σου ζήτησα, τόσο πολύ δε σε παίρνει πια; Σιγά το βερεσέδι...». Τα μάτια του καντινιέρη άστραψαν. «Ναι, ένα νεράκι ο ένας, ένα καφεδάκι ο άλλος, αλλά λεφτά δεν δίνει κανείς. Θες να δεις το χαρτί; Μου οφείλετε 7.200 δραχμές μόνο γι’ αυτόν τον μήνα. Για να μην πω για τα προηγούμενα και γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες. Τι θες να κάνω; Οικογένεια έχω κι εγώ να θρέψω, μήπως να πάω να τα ζητήσω από τον Νοτιά κι αυτά;».

Απρίλιος 2015 - Παιανία: -«Θα διανυκτερεύσουμε κιόλας ή να πω στον οδηγό του πούλμαν ότι επιστρέφουμε αμέσως μετά το παιχνίδι;» -«Μισό να κάνω ένα τηλέφωνο... Καλησπέρα πολυχρονεμένε μου. Ναι, όλα καλά, δεν έχουμε τραυματίες και το ηθικό στην ομάδα είναι ακμαιότατο. Να σας πω, επειδή έχουμε παιχνίδι στην επαρχία κι είναι μακριά, λέμε μήπως μείνουμε εκεί το βράδυ και γυρίσουμε την επομένη. Καταλαβαίνετε... Ναι, βέβαια, σε πανδοχείο θα κλείσουμε, για έξοδα είμαστε; Α, θα μεταφέρετε το πρωί τα χρήματα με έμβασμα; Τέλεια! Τις θερμές ευχαριστίες μου πολυχρονεμένε, ο Αλλάχ να σας έχει καλά... Έλα, εντάξει, όλα καλά, θα στείλει» -«Σωθήκαμε πάλι! Να σου πω όμως, με τη βενζίνη τι θα κάνουμε;» -«Μην αγχώνεσαι, έχω καβατζώσει τρία 20λιτρα μπιτόνια από φίλο μαυραγορίτη. Τι διάολο αντιπρόεδρος είμαι άμα δεν κάνω εγκαίρως τα κουμάντα μου;».

Απρίλιος 2016 - Πειραιάς: -«Έτοιμη η σημερινή ανακοίνωση;» -«Ναι, βέβαια» -«Τι λέμε;» -«Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την τιμή του μαρουλιού και το νομοθέτημα που προωθεί τις μονοήμερες συμβάσεις για τους εργαζομένους. Στο τέλος καταγγέλουμε φυσικά τις “αήθεις μεθοδεύσεις γνωστού αθηναϊκού σωματείου, που σκοπό έχουν να καταστήσουν την ομάδα μας υποχείριο των διεθνών συμφερόντων”» -«Αυτά είναι... Φέρ’ την να την υπογράψω και ξαμοληθείτε με τα παιδιά στα ΜΜΕ να κάνουμε μπούγιο».

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x