Μιχάλης Τσόχος

Tο διπλό κέρδος του Ολυμπιακού

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς συζητώντας με τον Μπάμπη στον αέρα συμφωνούσαμε ότι οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν κάνει λάθος που εκτιμούν ότι η επικράτηση του Ολυμπιακού θα ήταν τόσο εύκολη. Του Μιχάλη Τσόχου

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς συζητώντας με τον Μπάμπη στον αέρα συμφωνούσαμε ότι οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν κάνει λάθος που εκτιμούν ότι η επικράτηση του Ολυμπιακού θα ήταν τόσο εύκολη.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ειλικρινά δεν το έλεγα για να το πω, αλλά το πίστευα. Πίστευα ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν είναι τόσο χαοτική η διαφορά της από τον Ολυμπιακό, ότι θα βγάλει τσαντίλα στο παιχνίδι της για όσα ακούγονταν όλη την εβδομάδα, όπου το θέμα συζήτησης δεν ήταν ποιος θα είναι ο νικητής, αλλά με τι διαφορά θα νικήσει ο Ολυμπιακός.

Τελικά τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε πολύ επαγγελματικός για ένα ντέρμπι. Το διαχειρίστηκε άψογα, το καθάρισε πολύ νωρίς όπως έκανε και την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα και στη συνέχεια απλά χαλάρωσε. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού. Ότι δηλαδή πριν από ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ματς κατάφερε να το διαχειριστεί ιδανικά ένα ντέρμπι του χωρίς καλά καλά να ιδρώσει τη φανέλα του. Αν μάλιστα οι ενοχλήσεις του Μιραλάς και του Μανιάτη δεν αποδειχτούν τόσο σοβαρές που να τους στερήσουν τη συμμετοχή στο ματς της Μόσχας τότε θα λέγαμε ότι ιδανικότερο σενάριο για τον Βαλβέρδε από αυτό δεν υπήρχε.

Από την άλλη η ΑΕΚ εμφανίστηκε όπως την… περίμεναν οι στοιχηματικές εταιρείες. Οι παίκτες της και ο προπονητής της φάνηκε ότι δεν μπήκαν για να κερδίσουν, αλλά για να μην συντριβούν. Το ότι το πέτυχαν είναι το αυτονόητο ή τέλος πάντων το λιγότερο που αρμόζει στη φανέλα και το μέγεθος της ΑΕΚ, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να ικανοποιεί κανέναν η εικόνα της.

Τώρα όσον αφορά τη μάχη του τίτλου η πίεση μεταφέρεται στην πλευρά του ΠΑΟ. Αυτός είναι που πρέπει πλέον οπωσδήποτε να νικήσει την Ξάνθη την Κυριακή. Εφόσον το κάνει θα συνεχίσει να έχει το προβάδισμα. Αν όχι οι ισορροπίες θα αλλάξουν οριστικά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x