Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Σβηστή νίκη με MVP τον Βαλβέρδε

Σε δυο από τα πιο «βαριά» παιχνίδια που του απέμεναν για το πρωτάθλημα, στην πιο κρίσιμη καμπή του, ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε αποδείχθηκε προγραμματισμένος να κάνει τη δουλειά. Με εμφάνιση καρμπόν, ο Ολυμπιακός καθάρισε με το στιλ της Τούμπας και την ΑΕΚ, και πήρε τον χρόνο του για να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν.

Σε δυο από τα πιο «βαριά» παιχνίδια που του απέμεναν για το πρωτάθλημα, στην πιο κρίσιμη καμπή του, ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε αποδείχθηκε προγραμματισμένος να κάνει τη δουλειά.

Με εμφάνιση καρμπόν, ο Ολυμπιακός καθάρισε με το στιλ της Τούμπας και την ΑΕΚ, και πήρε τον χρόνο του για να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Τον βοήθησε βεβαίως πολύ σε αυτό η κάκιστη ψυχολογική κατάσταση της ΑΕΚ, την οποία, ευτυχώς για την αγωνιστική υπόληψη του συλλόγου, προστάτευσε ο Νίκος Κωστένογλου, που απέφυγε τις περσινές κουταμάρες του Μανόλο Χιμένεθ και την γλίτωσε από μια βαριά ήττα, που θα ήταν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να της συμβεί αυτή τη στιγμή.

Το μεγάλο επιμέρους όφελος αυτής της νίκης για τον Ολυμπιακό είναι η εμπιστοσύνη ποδοσφαιριστών και οπαδών προς το σχέδιο του προπονητή. Όπως και στην Τούμπα, ο Βαλβέρδε έκανε και χθες «εκπλήξεις», δηλαδή επιλογές που ξενίζουν εμάς τους Ελληνες, επιλογές από αυτές που θα τον έβαζαν στο μάτι της κοινωνίας των οπαδών του συλλόγου και των media αν του «στράβωνε» το ματς. Για ακόμη μια φορά όμως, όπως ακριβώς στην Τούμπα, αποδείχθηκε ότι σοφά πράττει ο προπονητής που ακούει τον εαυτό του και την επαγγελματικά συγκροτημένη σκέψη του και όχι τις φωνές των εξεδρών και των media.

Η εικόνα του Ολυμπιακού δείχνει στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο ότι πρέπει να τον εμπιστεύονται. Ο Βαλβέρδε ξανάκουσε το όνομά του στο Καραϊσκάκη, αλλά το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπό του για άλλο λόγο: Επειδή παιχνίδι παιχνίδι η ομάδα του τον πείθει ότι άφησε πίσω της τα περιττά κιλά, την κοιλιά των γιορτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x