Μιχάλης Τσόχος

Να είσαι παίκτης της ΑΕΚ είναι χειρότερο κι από το να είσαι Έλληνας πολίτης

Χωρίς φυσικά ο άνθρωπος να έχει την παραμικρή ευθύνη, αυτό που πρότεινε χθες ο πρόεδρος της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας είναι ελάχιστα χειρότερο από αυτό που πρότεινε ο Πρωθυπουργός της χώρας στους Ελληνες πολίτες. Ο κύριος Δημητρέλος σε ποδοσφαιριστές που τους έχει ξεχάσει η διοίκηση της ομάδας εδώ και ένα χρόνο, επί της ουσίας τους ζήτησε να βάλουν για μία ακόμη φορά πλάτη, χωρίς όμως να μπορεί να εγγυηθεί ούτε τα αυτονόητα.

Χωρίς φυσικά ο άνθρωπος να έχει την παραμικρή ευθύνη, αυτό που πρότεινε χθες ο πρόεδρος της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας είναι ελάχιστα χειρότερο από αυτό που πρότεινε ο Πρωθυπουργός της χώρας στους Ελληνες πολίτες.

Ο κύριος Δημητρέλος σε ποδοσφαιριστές που τους έχει ξεχάσει η διοίκηση της ομάδας εδώ και ένα χρόνο, επί της ουσίας τους ζήτησε να βάλουν για μία ακόμη φορά πλάτη, χωρίς όμως να μπορεί να εγγυηθεί ούτε τα αυτονόητα.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο επί περίπου ένα χρόνο απλήρωτος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ άκουσε τον πρόεδρο της ομάδας να του ζητά την υπογραφή ενός νέου διακανονισμού για τον οποίο όμως -όχι μόνο δεν μπορούσε να δεσμευτεί ότι θα τηρηθεί, αλλά μέσες άκρες άφηνε να εννοηθεί ότι αποκλείεται να τηρηθεί, λέγοντάς τους ότι αδυνατεί ακόμη και να βρει τους μετόχους για να μάθει τις προθέσεις τους.

Την ίδια ώρα όλοι οι πρώην ή νυν μέτοχοι στέκονται πίσω από την άρνηση του Νοτιά να βάλει λεφτά και αρνούνται να βάλουν και αυτοί, με αποτέλεσμα το αδιέξοδο να είναι το μοναδικό πράγμα που φαίνεται στον ορίζοντα της ΑΕΚ. Και μέσα σε όλα αυτά, ο μόνος που καλείται να βάλει πλάτη είναι ο παίκτης της ΑΕΚ, οποίος είναι και ο άμεσα θιγόμενος -όντας απλήρωτος για πάρα πολλούς μήνες.

Δυστυχώς πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο τι αγωνιστική εικόνα μπορεί να παρουσιάσει από εδώ και στο εξής η ΑΕΚ με τους παίκτες να σκέφτονται πλέον ότι σε αυτή την ομάδα όχι μόνο δεν έχουν μέλλον, αλλά -έτσι όπως πάει- δεν έχουν ελπίδες να πάρουν ούτε τα δεδουλευμένα τους. Και το να ποντάρεις συνεχώς στο φιλότιμο κάποιων είναι αντιεπαγγελματικό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x