Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Έτσι θα υπογράψουν οι παίκτες της ΑΕΚ

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Είναι σαν την Δημοκρατία. Η διοίκηση της ΑΕΚ το ξέρει καλά. Ο κ. Δημητρέλος έφερε μια πρόταση στους παίκτες, έγινε δημόσια διαβούλευση και ψηφοφορία, απορρίφθηκε και προχωράμε στην επόμενη. Ή μάλλον στις επόμενες, διότι το καλό το παλικάρι ξέρει διάφορα εναλλακτικά μονοπάτια. Πες-πες κάποιο θα κάτσει, δεν μπορεί...

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Είναι σαν την Δημοκρατία. Η διοίκηση της ΑΕΚ το ξέρει καλά. Ο κ. Δημητρέλος έφερε μια πρόταση στους παίκτες, έγινε δημόσια διαβούλευση και ψηφοφορία, απορρίφθηκε και προχωράμε στην επόμενη.

Ή μάλλον στις επόμενες, διότι το καλό το παλικάρι ξέρει διάφορα εναλλακτικά μονοπάτια. Πες-πες κάποιο θα κάτσει, δεν μπορεί...

Πρόταση 1
Αποπληρωμή των οφειλομένων ανάλογα με την πορεία των δημοσιονομικών της χώρας. Ολική αποπληρωμή το 2020, εφόσον η Ελλάδα έχει επιτύχει το στόχο της μείωσης του ελλείμματος του ΑΕΠ στο 120%.
Πιθανότητες αποδοχής της: 3%
Θα μειοψηφίσουν: Όλοι όσοι σκοπεύουν να βγουν στη σύνταξη μέσα στην επόμενη τριετία.
Θα υπογράψουν: Ο Ίσμαελ Μπλάνκο, που είναι γνωστός «τσίπης», και εκτιμά τις καταστάσεις μακροοικονομικά.

Πρόταση 2
Έρχεται ο «Τίγρης»! Υπογράψτε και σε λίγο θα τρώτε όλοι με χρυσά κουτάλια!
Πιθανότητες αποδοχής της: 6%
Θα μειοψηφίσουν: Όλοι όσοι γνωρίζουν ότι «όλο έρχεται τα τελευταία χρόνια κι όλο στο δρόμο είναι», όσοι ασχολούνται με τα νέα των επιχειρήσεων και ξέρουν τι ζόρια τραβάει με την αγορά πετρελαίου και την εταιρία-εναλλακτικό πάροχο ρεύματος που επένδυσε, καθώς και όσοι από μικροί ήταν δύσπιστοι απέναντι στο happy ending των παραμυθιών που τους διάβαζαν οι γονείς τους.
Θα υπογράψουν: Ο Νίκος Γεωργέας που είναι της «παλιάς φρουράς» και ο Ανέστης Αργυρίου, επειδή είναι τίμιος και ονειροπόλος.

Πρόταση 3
«Ανταλλακτική οικονομία εκ των έσω»: Οι παίκτες που έχουν βγάλει πολλά χρήματα στην καριέρα τους (π.χ. Γκούντγιονσεν, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές), θα αρχίσουν σταδιακά να αποπληρώνουν τους ασθενέστερους οικονομικά συμπαίκτες τους. Σε αντάλλαγμα, οι ίδιοι θα πάρουν κάποια χρήματα από τους ευπορότερους των μετόχων που πέρασαν από την ομάδα την τελευταία δεκαετία (π.χ. Παππάς, Νοτιάς, Ντέμης), συν μετοχές της ομάδας, εισιτήρια διαρκείας για τις επόμενες 10 σεζόν και, φυσικά, το ποδοσφαιρικό «ius prime noctis» να επιλέγουν και να εκτελούν τα καψώνια στους «νέους» κάθε χρονιάς, υπό την αυστηρή επίβλεψη του -πιονέρου σε τέτοια θέματα- Νίκου Κωστένογλου.
Πιθανότητες αποδοχής της: 8%
Θα μειοψηφίσουν: Οι Γκούντγιονσεν, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές και Μπλάνκο (ο τελευταίος από φόβο ότι θα του πάρουν και όσα του έχουν ήδη δώσει).
Θα υπογράψουν: Οι Μοσχονάς, Εγγλέζου, Μπουγαϊδης, Κατσέτης, Φούντας, Κλωναρίδης και Τσίτας. Τελευταία στιγμή θα προσπαθήσει να υπογράψει και ο Γκερέιρο, αλλά μόλις τον αγριοκοιτάξει ο Κοντοές και ακουστεί ο αριθμός «590» θ’ αποσυρθεί.

Πρόταση 4
Μόλις τελεσιδικήσει υπέρ της ομάδας η δίκη με τον Ψωμιάδη.
Πιθανότητες αποδοχής της: 0%
Θα μειοψηφίσουν: Όλοι. Χρεωμένοι είναι, όχι χαζοί.
Θα υπογράψουν: Κανείς. Είναι να βάζεις το κεφάλι σου στον ντορβά τέτοιο καιρό;

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x