Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Ο Χολέμπας το κάρφωσε, ο άσφαιρος ΠΑΟ πιέζεται

Ήταν ένας αυθεντικός περίπατος σε μια δύσκολη έδρα αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός στο «Γεντί Κουλέ». Δεν θα νικούσε τόσο εύκολα αν δεν ερχόταν η γκολάρα του Χολέμπας, και πιθανόν να αγχωνόταν πολύ λόγω και των πολλών ευκαιριών που έφτιαξε και απώλεσε στη διάρκεια του πρώτου, πολύ καλού ημιχρόνου. Το γκολ του Χολέμπας όμως ξεκλείδωσε τη νίκη, και το γκολ του Καζίμ, σε μια πολύ κακή στιγμή της κρητικής άμυνας, την κλείδωσε. Το ματς τέλειωσε νωρίς.

Ήταν ένας αυθεντικός περίπατος σε μια δύσκολη έδρα αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός στο «Γεντί Κουλέ».

Δεν θα νικούσε τόσο εύκολα αν δεν ερχόταν η γκολάρα του Χολέμπας, και πιθανόν να αγχωνόταν πολύ λόγω και των πολλών ευκαιριών που έφτιαξε και απώλεσε στη διάρκεια του πρώτου, πολύ καλού ημιχρόνου.

Το γκολ του Χολέμπας όμως ξεκλείδωσε τη νίκη, και το γκολ του Καζίμ, σε μια πολύ κακή στιγμή της κρητικής άμυνας, την κλείδωσε. Το ματς τέλειωσε νωρίς.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Θα ήταν και για τον Παναθηναϊκό περίπατος το ματς με τον μέτριο ΠΑΟΚ αν είχε βάλει στο τερέν έναν σέντερ φορ για να γίνει ο αποδέκτης και ο εκτελεστής όλων αυτών των ευκαιριών που προσπάθησε να φτιάξει στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχει το βάθος του Ολυμπιακού, αλλά και ο Ζεσουάλντο δεν ήταν σε όσο καλό απόγευμα βρέθηκε ο Βαλβέρδε. Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού. Διότι είναι τέτοια η εικόνα των «ερυθρόλευκων» τον τελευταίο καιρό, που βάζει πολύ εκνευρισμό στα αποδυτήρια της Παιανίας, σε μια εποχή που ήδη αυτός υπάρχει λόγω των τόσων άλυτων προβλημάτων.

Ετσι όπως τα ‘φερε η 23η αγωνιστική είναι η ώρα να αντιληφθούμε πόσα κότσια έχει ο Παναθηναϊκός στα αποδυτήρια και τον πάγκο του, αλλά και πόση διάρκεια μπορεί να έχει αυτό το come back του Ολυμπιακού. Τέτοια εποχή όλο αυτό είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ευχόταν ένας ποδοσφαιρόφιλος: Ένα πρωτάθλημα με τον τίτλο να παίζεται κάθε σαββατοκύριακο.

Κατά τα άλλα…

-Η νίκη του ΠΑΟΚ με αυτούς τους πρωταγωνιστές εκθέτει για ακόμη μια φορά τους καφρέμπορους και δίνει τροφή για να σκεφτούν επιτέλους οι κάφροι.

-Ο Δώνης δικαιώνεται για την εκτίμησή του ότι ο Ατρόμητος έχει «δικαίωμα» να κοιτάζει την 3η θέση.

-Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αρχίζει να γίνεται και συμπαθητικό αυτό που κάνει ο Λεβαδειακός.

-Ο νικητής της ουράς αυτού του Σαββατοκύριακου, Παναιτωλικός, έχει ελπίδες να σωθεί.

-Είμαστε πολύ τυχεροί που τέτοια εποχή παρακολουθούμε ένα τόσο ανοιχτό, σε όλα τα επίπεδα, πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x