Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Το «όχι» στον Μελισσανίδη δείχνει πτώχευση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Και τώρα -χάρη στην εμφάνιση του Δημήτρη Μελισσανίδη- γίνεται απολύτως σαφές το τι έχουν αποφασίσει να πράξουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ οι μέτοχοί της. Γίνεται αντιληπτό ότι, με εξαίρεση τον Πέτρο Παππά, δεν θέλουν να βάλουν ούτε ευρώ παραπάνω στην εταιρεία και σκοπεύουν να την εγκαταλείψουν στο έλεός της. Ο Βασίλης Σαμπράκος αναρωτιέται στο sport-fm.gr πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τη στάση τους, όταν αρνούνται έστω και να πάνε στο ραντεβού με έναν δυνατό «συμπαίκτη».

Και τώρα -χάρη στην εμφάνιση του Δημήτρη Μελισσανίδη- γίνεται απολύτως σαφές το τι έχουν αποφασίσει να πράξουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ οι μέτοχοί της.

Γίνεται πλήρως αντιληπτό ότι, με εξαίρεση τον Πέτρο Παππά, δεν θέλουν να βάλουν ούτε ευρώ παραπάνω στην εταιρεία και σκοπεύουν να την εγκαταλείψουν στο έλεός της.

Διότι πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τη στάση ανθρώπων που τους καλεί ο Μελισσανίδης για μια συνάντηση, στην οποία προφανώς θα πήγαινε με διάθεση να αναλάβει και εκείνος ένα μέρος της χρηματοδότησης της εταιρείας, και εκείνοι να αρνούνται να πάνε στο ραντεβού;

Του Βασίλη Σαμπράκου

Αν σκόπευαν έστω και μόνο να βάλουν τα 5-6 εκατ. ευρώ που χρειάζεται η ΠΑΕ για να αγοράσει χρόνο ζωής μέχρι το καλοκαίρι, να πάρει την άδεια της UEFA και της Superleague για διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις, αποκλείεται να έλεγαν όχι σε ένα ραντεβού με έναν επιχειρηματία που τους στέλνει μήνυμα ότι θέλει να γίνει συμπαίκτης του.

Θα πήγαιναν να τον ακούσουν, με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να του πάρουν ένα μέρος του ποσού που χρειάζεται η εταιρεία για να χρηματοδοτηθεί. Θα πήγαιναν να ακούσουν το σχέδιό του, με την ελπίδα να τους φανεί ρεαλιστικό, να μη τους κοστίζει πολύ ακριβά και να δίνει μια εγγύηση ότι, το λιγότερο, δεν θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι με ένα πανό διαμαρτυρίας απέναντι από το γραφείο τους. Αν έψαχναν απελπισμένα για μια λύση θα πήγαιναν στο ραντεβού, έστω και μόνο για να διατυπώσουν μια δική τους πρόταση.

Σε ένα ραντεβού με τον Μελισσανίδη δεν πηγαίνουν ακριβώς επειδή η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει τελειώσει για αυτούς, αλλά και επειδή δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της κατακραυγής, με την οποία θα έρθουν αντιμέτωποι αν η ΠΑΕ διαλυθεί και η ΑΕΚ υποβιβασθεί.

Όσα έχω καταλάβει για τη σημερινή στάση και διάθεση του Μελισσανίδη τα έχω γράψει εδώ.

Ακόμη όμως και αν κάποιος ισχυριστεί ότι ο Μελισσανίδης μπλοφάρει ή παίζει εκ του ασφαλούς, με τη βεβαιότητα ότι οι μέτοχοι δεν θα πάνε στη συνάντηση, δεν είναι αυτός που εκτίθεται. Οι μέτοχοι βρίσκονται παντελώς εκτεθειμένοι πλέον. Διότι τους έχει αφαιρεθεί το «δεν αντέχουμε άλλο, δεν έχουμε συμπαίκτη» επιχείρημα των τελευταίων ετών. Τώρα ένας μεγάλος παίκτης τους ζητεί ραντεβού και αυτοί δεν πάνε καν…

Follow me on twitter: @VSambrakos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x