Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Σκοτεινά νταραβέρια, τέτοια ώρα στην ΑΕΚ; Είναι τρελοί;

Όποια ανάγνωση κι αν κάνει κανείς στην υπόθεση της ΑΕΚ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ανησυχεί για αυτήν. Για το σήμερα και το αύριό της. Για το αν θα τα καταφέρει η ΠΑΕ, αν θα τη γλιτώσει στο παρά πέντε, αλλά και πώς, με ποιους όρους για το μέλλον της ζωής της.

Όποια ανάγνωση κι αν κάνει κανείς στην υπόθεση της ΑΕΚ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ανησυχεί για αυτήν.

Για το σήμερα και το αύριό της.

Για το αν θα τα καταφέρει η ΠΑΕ, αν θα τη γλιτώσει στο παρά πέντε, αλλά και πώς, με ποιους όρους για το μέλλον της ζωής της.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Η σημερινή διοίκηση κάνει ένα ιστορικό, μεγάλο λάθος, το οποίο μπορεί να πληρώσει πολύ ακριβά η ΠΑΕ και, κατ’ επέκταση, ο σύλλογος. Σε μια τόσο δραματική στιγμή, κρύβεται πίσω από κουρτίνες και κάνει αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης νταραβέρια, με διάφορους τύπους που θέλουν να παραμείνουν σκοτεινοί.

Κι όλο αυτό το κάνει σε μια στιγμή που θα έπρεπε καθημερινά να κραυγάζει προς τους νυν μετόχους της ότι έχουν, τουλάχιστον, ηθική υποχρέωση να πληρώσουν για να βγάλουν τη θηλιά από τον λαιμό της ΠΑΕ και να της επιτρέψουν να πάρει μια ανάσα για να σκεφτεί τι θα κάνει μέχρι το καλοκαίρι.

Η σημερινή διοίκηση το κάνει αυτό σε μια στιγμή που ζητά από τον κόσμο εμπιστοσύνη και στήριξη, δηλαδή να της δώσει κυριολεκτικά από το υστέρημά του. Πώς να της δώσει ο ΑΕΚτσής λεφτά μιας ΠΑΕ ΑΕΚ που του κρύβει την αλήθεια που τόσο τον καίει.

Τα έχω ακούσει όλα. Για τον Ξενιάδη, τον Ψωμιάδη. Και για τον Αδη. Απορώ ποιος συμβουλεύει αυτή τη διοίκηση να κάνει τόσο μεγάλες κουταμάρες σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Και δεν μπορώ να δω πώς θα σωθεί η εταιρεία. Όχι μόνο επειδή της λείπουν τα λεφτά, αλλά και επειδή της λείπουν οι άνθρωποι.

Δεν είναι χαμένη υπόθεση η ΠΑΕ ΑΕΚ. Κερδίζεται το στοίχημα ακόμη και τώρα. Αρκεί κάποιος από αυτούς που μπορούν, να αποφασίσει και να τολμήσει να προσπαθήσει να τη σώσει.

Follow me on twitter: @VSambrakos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x