Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Το 3D 15λεπτο του Ολυμπιακού

Χάρη στη συνομωσία του σύμπαντος, δηλαδή στα δύο γκολ του Αστέρα Τρίπολης σε 16’ λεπτά αγώνα, θεατές και τηλεθεατές έγιναν μάρτυρες μιας παρέλασης επιθετικού ποδοσφαίρου για περίπου 45’ λεπτά. Δηλαδή για ένα ημίχρονο, κατά του οποίου τη διάρκεια ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε πάτησε το turbo κουμπί του, άλλαξε επίπεδο, μπήκε στο «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» mode λειτουργίας, πέτυχε 6 γκολ και έβγαλε ένα (το αρχικό στο β’) δεκαπεντάλεπτο 3D ποδοσφαιρικού θεάματος.

Χάρη στη συνομωσία του σύμπαντος, δηλαδή στα δύο γκολ του Αστέρα Τρίπολης σε 16’ λεπτά αγώνα, θεατές και τηλεθεατές έγιναν μάρτυρες μιας παρέλασης επιθετικού ποδοσφαίρου για περίπου 45’ λεπτά.

Δηλαδή για ένα ημίχρονο, κατά του οποίου τη διάρκεια ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε πάτησε το turbo κουμπί του, άλλαξε επίπεδο, μπήκε στο «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» mode λειτουργίας, πέτυχε 6 γκολ και έβγαλε ένα (το αρχικό στο β’) δεκαπεντάλεπτο 3D ποδοσφαιρικού θεάματος.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Σε μια εποχή που έχει μεγαλύτερο νόημα, ο Ολυμπιακός φώναξε με την απόδοσή του ότι αν εξελιχθεί αυτό το μοντέλο του ποδοσφαίρου που διδάσκει ο Βαλβέρδε η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο και θα φτάσει σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το ιστορικό και φαντασμαγορικό 7-2 είναι το ενθύμιο μιας αγωνιστικής που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι παρακολουθούμε πρωτάθλημα μιας πολύ λιγότερο φτωχής χώρας από την Ελλάδα.

Πολλά γκολ, ωραία γκολ, καλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, μεγάλο ενδιαφέρον για τις ευρωπαϊκές θέσεις και τον υποβιβασμό. Εικόνα δηλαδή ενός πρωταθλήματος της προκοπής, εικόνα που δείχνει πόσα θα κέρδιζε αυτή την εποχή η Ελλάδα αν στα γήπεδά της παιζόταν ποδόσφαιρο της προκοπής.

Τι μας είπε η 26η αγωνιστική εκτός από το… παραμιλητό του Ολυμπιακού;

-Ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κλείσει με καλή μπάλα τη σεζόν και να καταλάβει την προνομιούχο 2η θέση.

-Ότι ο Ατρόμητος έχει κλειδώσει την 5αδα και θα παίξει τις πιθανότητές του για αυτό που έλεγαν, μεταξύ σοβαρού κι αστείου στον Γιώργο Σπανό στο Περιστέρι το Σάββατο, για το Champions League.

-Ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι στην 5αδα, όπως και η ΑΕΚ, αν την αφήσουν τα εσωτερικά πάνδεινα που τραβάει.

-Ότι ο Λεβαδειακός σώθηκε.

-Ότι η Κέρκυρα δεν σώζεται.

-Και ότι στην τελευταία σειρά αγώνων θα δώσουν μεγάλη μάχη ο Εργοτέλης με τον Παναιτωλικό για μια θέση στον ήλιο.

Follow me on twitter: @VSambrakos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x