Μιχάλης Τσόχος

Ξανά «σωτήρας» ο Ντέμης;

Ρε κοίτα πώς αλλάζουν οι καιροί όταν έρθεις στην ανάγκη. Αναφέρομαι φυσικά σε αυτά που ακούω και διαβάζω τελευταία για τον Ντέμη Νικολαϊδη. Ο άνθρωπος που από την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ άκουσε χίλια δύο, αμφισβητήθηκε όχι η ικανότητά του, αλλά και η εντιμότητά του, αυτός που λίγο πολύ από κάποιους εμφανίστηκε αν όχι ο μοναδικός, σίγουρα ο βασικός υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια της ΑΕΚ, ξαναγίνεται σωτήρας.

Ρε κοίτα πώς αλλάζουν οι καιροί όταν έρθεις στην ανάγκη.

Αναφέρομαι φυσικά σε αυτά που ακούω και διαβάζω τελευταία για τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο άνθρωπος που από την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ άκουσε χίλια δύο, αμφισβητήθηκε όχι η ικανότητά του, αλλά και η εντιμότητά του, αυτός που λίγο πολύ από κάποιους εμφανίστηκε αν όχι ο μοναδικός, σίγουρα ο βασικός υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια της ΑΕΚ, ξαναγίνεται σωτήρας.

Και εγώ δεν λέω ότι είναι τίποτα από τα δύο. Ούτε φυσικά αυτά που υποστήριζαν κάποιοι μέχρι σήμερα, αλλά ούτε και σωτήρας. Αναρωτιέμαι όμως πώς για τους ίδιους ανθρώπους που μέχρι χθες ήταν περίπου υπεύθυνος για όλα τα δεινά της ΑΕΚ γιατί έκανε ως πρόεδρος χίλια δύο, μπορεί να μετατρέπεται σήμερα σε σωτήρας.

Δηλαδή ρε λεβέντες εσείς που ποτίσατε με τόσο δηλητήριο τον κόσμο της ΑΕΚ, τι μας λέτε τώρα ότι πέντε χρόνια μας λέγατε και μας γράφατε ψέματα; Αφού ο Ντέμης έκανε ό,τι έκανε όσα χρόνια ήταν στην ΑΕΚ, γιατί τώρα δεν θα ξανακάνει τα ίδια;

Ο Νικολαϊδης όντως προσπαθεί να βρει μία λύση. Δεν την έχει βρει ακόμη στο βαθμό που να είναι σίγουρος ότι υπάρχουν τα χρήματα για να ζήσει η ΑΕΚ και μετά τον Ιούνιο και για αυτό δεν έχει δημοσιοποιήσει και καμία από τις επαφές του. Από την άλλη όσοι προετοιμάζουν τον κόσμο για μεγαλεία και τρέλες, ας μείνουν προσγειωμένοι.

Τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να υπάρξουν. Ο Ντέμης απλώς ψάχνει να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα κρατήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ ανοιχτή και την ομάδα της Ενωσης ζωντανή και δεν είναι και βέβαιο ότι θα τα καταφέρει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x