Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Ο Τζίγκερ νικά τη λογική την ώρα που ο ΠΑΟ φτάνει στο ναδίρ

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συμβαίνει τούτη τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στο ιστορικό ναδίρ της, είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που αποβάλλεται από την UEFA, που της απαγορεύεται να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επειδή έχει αφήσει απλήρωτους επαγγελματίες και πιστωτές από το προηγούμενο έτος.

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συμβαίνει τούτη τη στιγμή στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στο ιστορικό ναδίρ της, είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που αποβάλλεται από την UEFA, που της απαγορεύεται να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επειδή έχει αφήσει απλήρωτους επαγγελματίες και πιστωτές από το προηγούμενο έτος.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Και την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχός της, ο πολύς Γιάννης Βαρδινογιάννης, που όχι απλώς δεν έκανε τίποτα στη διάρκεια του τελευταίου έτους για να σώσει την ΠΑΕ από αυτή την κακή τύχη, αλλά έβαλε και τσακικά εμπόδια σε όποιον σκέφτηκε να εμφανιστεί, ή συμβούλεψε όποιον τον ρώτησε να μην μπλέξει με τον Παναθηναϊκό, όπως ακριβώς ήταν τα λόγια του, εμφανίζεται τούτη τη στιγμή, μαζί με τις φωνές και τους αντιλάλους του, για να κατηγορήσει και όχι για να ενεργήσει για την επιβίωση της εταιρείας που ανήκει σε εκείνον και «πονάει» εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, αυτές που διαμορφώνονται από τη σημερινή οικονομική κατάσταση της εταιρείας, το εταιρικό ιστορικό της, τις υποχρεώσεις της, και τη στάση του μεγαλομετόχου της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σώζεται. Δεν θα παίξει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Και θα χαμηλώσει απελπιστικά τις προδιαγραφές του, θα αλλάξει, θα αλλοιωθεί η αγωνιστική εικόνα του.

Δεν έχω ιδέα αν ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει ή έχει βρει τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πιθανόν να έχει και αυτός μόνο λόγια και στρατηγικές. Ακόμη και αν συμφωνήσει όμως κανείς ότι ο Βγενόπουλος είναι μέρος του προβλήματος, ακόμη και αν τον χαρακτηρίσει έτσι, δεν είναι δυνατόν να δεχθεί ο παρατηρητής ότι υπάρχει σήμερα επιχειρηματίας που δηλώνει «θέλω τον Παναθηναϊκό» και ο «δεν δίνω ούτε ευρώ» μεγαλομέτοχος αντί να του ελευθερώνει τον δρόμο την ώρα που ο Παναθηναϊκός χάνει το ευρωπαϊκό σήμα λειτουργίας του, τον βρίζει, μαζί με τα μεγάφωνά του. Αυτό που σήμερα συμβαίνει στον Παναθηναϊκό νικά τη λογική.

Follow me on twitter: @VSambrakos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x