Stoiximan Super League

Ελπίδες για Γιαννούλη

Συγκρατημένη αισιοδοξία προκάλεσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Κώστας Γιαννούλης. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου έχει υποστεί θλάση -όχι στο δικέφαλο- αλλά σε βοηθητικούς μύες, κάτι που αφήνει λίγες ελπίδες για συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου.

Συγκρατημένη αισιοδοξία προκάλεσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Κώστας Γιαννούλης.

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου έχει υποστεί θλάση -όχι στο δικέφαλο- αλλά σε βοηθητικούς μύες, κάτι που αφήνει λίγες ελπίδες για συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου.

Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Περιστερίου θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία και την προσπάθειά του προκειμένου να προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τον ίδιο, όσο και το σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Παράλληλα, πλέον στο μυαλό των Περιστεριωτών υπάρχει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το φινάλε του πρωταθλήματος αλλά και ο τελικός του Κυπέλλου με τους Πειραιώτες και πάλι. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x