Ελλάδα

Ευχάριστα νέα για Βασιλόπουλο!

Στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για το φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο (5/5, 17:00) τέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού, την Παρασκευή (4/5). Αντίθετα, εκτός παρέμεινε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, καθώς εξακολουθούσε να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για το φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο (5/5, 17:00) τέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού, την Παρασκευή (4/5).

Αντίθετα, εκτός παρέμεινε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, καθώς εξακολουθούσε να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Βασιλόπουλος είχε τεθεί νοκ άουτ από το φιλικό κόντρα στη Ραντνίτσκι (85-53), λόγω μυϊκού τραυματισμού. Ωστόσο, την Παρασκευή (4/5) προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Πανιώνιο, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην τον υπολογίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x