Euroleague

Τεόντοσιτς: «Στους καλύτερους της Ευρώπης ο Διαμαντίδης»

Το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη έπλεξε ο Μίλος Τεόντοσιτς μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, ενόψει του ημιτελικού στο Final 4 της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο «3D» συγκαταλέγεται στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και πως τον σέβεται αρκετά.

Το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη έπλεξε ο Μίλος Τεόντοσιτς μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, ενόψει του ημιτελικού στο Final 4 της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο «3D» συγκαταλέγεται στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και πως τον σέβεται αρκετά.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές σημαντικές μονάδες, όπως ο Μάικ Μπατίστ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ωστόσο αυτός που κάνει τη διαφορά είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σύμφωνα με τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Προφανώς ο βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Διαμαντίδης. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Πραγματικά τον σέβομαι ως παίκτη».

Τέλος, ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να σταθούν στα δύο παιχνίδια των ομίλων της Ευρωλίγκας: «Παίξαμε δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκός, φέτος, όπου νικήσαμε και στα δύο, αλλά ο ημιτελικός δεν έχει καμία σχέση με τα ματς στη φάση των ομίλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x