Ειδήσεις

Γιαννάκης: «Πετύχαμε κάτι απίστευτο το 2010»

Ως κάτι απίστευτο χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας στο Final 4 του 2010, όπου έγινε στο Παρίσι. Ο «Δράκος», ο οποίος ήταν τότε στον πάγκο των Πειραιωτών, τόνισε πως η ομάδα του ήταν για 27 λεπτά στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο κάποια μεγάλα τρίποντα των Καταλανών έριξαν την αυτοπεποίθηση των παικτών του, με αποτέλεσμα να ηττηθούν.

Ως κάτι απίστευτο χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας στο Final 4 του 2010, όπου έγινε στο Παρίσι.

Ο «Δράκος», ο οποίος ήταν τότε στον πάγκο των Πειραιωτών, τόνισε πως η ομάδα του ήταν για 27 λεπτά στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο κάποια μεγάλα τρίποντα των Καταλανών έριξαν την αυτοπεποίθηση των παικτών του, με αποτέλεσμα να ηττηθούν.

«Πήγαμε στο Παρίσι μετά από εξαιρετική σεζόν. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα, την Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν πολύ διαφορετική από ότι είναι τώρα. Πριν από δύο χρόνια είχε μεγάλους σουτέρ, όπως ο Μπαζίλε, ο Ναβάρο, ο Λάκοβιτς. Δεν μας άφησαν να αμυνθούμε σωστά», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης και πρόσθεσε:

«Για 27 λεπτά ήμασταν μέσα στο ματς, αλλά κάποια μεγάλα τρίποντα που έβαλαν, μας έριξαν την αυτοπεποίθηση. Χάσαμε τον ρυθμό μας στην άμυνα, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν νικήσαμε. Ωστόσο, η ανάμνηση είναι πολύ καλή, αφού αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final 4 και από τον μικρό τελικό της προηγούμενης χρονιάς, βρεθήκαμε στον τελικό την επόμενη. Πετύχαμε κάτι απίστευτο από την άποψη ότι κάναμε πρόοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x