Ειδήσεις

Στο τσακ γλίτωσε το… κλάμα ο Τεόντοσιτς

Στα αποδυτήρια με… μαύρο δάκρυ θα έκλαιγε ακόμα ο Μίλος Τεόντοσιτς αν η ΤΣΣΚΑ δεν είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό και δεν είχε εξασφαλίσει τη θέση της στον τελικό του Final 4. Αυτό αποκάλυψε ο Σέρβος γκαρντ με δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού συμπληρώνοντας ότι λίγο πριν το τέλος είχε αρχίσει και τις… προσευχές

Στα αποδυτήρια με… μαύρο δάκρυ θα έκλαιγε ακόμα ο Μίλος Τεόντοσιτς αν η ΤΣΣΚΑ δεν είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό και δεν είχε εξασφαλίσει τη θέση της στον τελικό του Final 4.

Αυτό αποκάλυψε ο Σέρβος γκαρντ με δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού συμπληρώνοντας ότι λίγο πριν το τέλος είχε αρχίσει και τις… προσευχές

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, τόσο ψυχολογικά, όσο κα σωματικά με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Αν δεν είχε το τέλος που είχε, θα έκλαιγα στα αποδυτήρια. Ήμουν σίγουρος πως θα έβαζα τις δύο τελευταίες βολές που σούταρα και αφού τις έχασα ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου», είπε ο 25χρονος πλέι μέικερ της «ομάδας του στρατού» και πρόσθεσε:

«Αυτά τα οκτώ δευτερόλεπτα προσευχόμουν στον πάγκο πως θα παίζαμε καλή άμυνα στην τελευταία κατοχή του Παναθηναϊκού. Στο τέλος, απλά είχαμε μεγαλύτερη τύχη. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όπως θα θέλαμε. Είναι σαν να μπήκαμε χαλαρά και νομίζω πως αυτό έγινε επειδή δεν έχουμε τόσο μεγάλη εμπειρία ως παίκτες από Final 4».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x