Euroleague

Ακόμη τρέχουν οι Αγγελόπουλοι! (video)

Οι τρελοί πανηγυρισμοί των αδελφών Αγγελόπουλων άρχισαν, όπως και όλων, αμέσως μετά το εύστοχο σουτ του Πρίντεζη. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως αντιδρούν οι δύο διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα τελευταία δευτερόλεπτα του χθεσινοβραδινού τελικού.

Όχι ο τίτλος δεν είναι παραπλανητικός, κι ούτε υπάρχει η πρόθεση να αποπροσανατολίσει από την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού. Απλώς καταγράφει ένα γεγονός…

Θα σας εξηγήσουμε… Σίγουρα κανείς δεν πρόσεχε τι γινόταν στις γραμμές του παρκέ, στις τελευταίες δύο επιθέσεις του χθεσινοβραδινού τελικού της Ευρωλίγκας. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρόπο που τις έζησαν οι δύο διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Εάν παρατηρήσετε στο βάθος θα δείτε δυο άτομα να τρέχουν μόλις ο Πρίντεζης ευστοχεί στο τελευταίο σουτ του Ολυμπιακού, το οποίο δίνει και την ευρωπαϊκή κούπα στην ελληνική ομάδα.

Η φιγούρα με το μαύρο σακάρι είναι ο ένας από τους αδελφούς Αγγελοπουλους. Την ίδια στιγμή ο άλλος αρχίζει να κλωτσάει με μανία το σακάκι του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x