Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Η Εθνική μας «κολοκυθιά»

-Πως είναι ο καφές σου; -Θα ήθελα λιγότερο καϊμάκι, αλλά δεν πειράζει γιατί πέτυχε τουλάχιστον τις τρεις φουσκάλες που του ζήτησα. -Για πες λοιπόν, πως τις βλέπεις τις κλήσεις; -Τι να σου πω, δεν τα ξέρεις; Ρόιδο τα ‘κανε ο άσχετος.

-Πως είναι ο καφές σου;
-Θα ήθελα λιγότερο καϊμάκι, αλλά δεν πειράζει γιατί πέτυχε τουλάχιστον τις τρεις φουσκάλες που του ζήτησα.
-Για πες λοιπόν, πως τις βλέπεις τις κλήσεις;
-Τι να σου πω, δεν τα ξέρεις; Ρόιδο τα ‘κανε ο άσχετος.
-Μα, από που το συμπεραίνεις; Αφού δεν έχουμε παίξει ούτε φιλικό ακόμα!
-Έλα μωρέ, σιγά μην περιμένω να μας πατήσουν κάτω οι Ρώσοι για να τον κρίνω... Αντικειμενικά τον κρίνω, αλλά είναι μυρωδιάς ο άνθρωπος!
-Συγνώμη κιόλας, γι’ αυτόν τον λόγο δεν τον προσέλαβαν στην εθνική; Για να κρίνει, να αποφασίζει και μετά να δικαιώνεται ή όχι εκ του αποτελέσματος.
-Ναι, ‘ντάξει, ενώ εμείς τόσα χρόνια τζιτζίκια πεταλώνουμε... Δε μου λες, τον Χαλκιά γιατί τον πήρε;
-Και ποιον να πάρει;
-Ξέρω ‘γω, αυτός μια φορά έχει φτάσει 38, πέφτει πλέον πιο αργά κι από πρόλογο του Μπακογιαννόπουλου σε ταινία. Αμ τον άλλον τον μορφονιό, τον Τζόρβα, τι τον κάλεσε;
-Και ποιον να πάρει;
-Που ξέρω εγώ; Συγκέντρωση ανέργων έχουμε ή δειγματισμό σε φόρουμ εύρεσης εργασίας και δεν το ‘ξερα; 11 ματς έπαιξε φέτος όλα κι όλα, είναι και ασταθής... Α, τώρα που το θυμήθηκα, με τον Τζιόλη τι γίνεται, πρόκειται για μασκότ της ομάδας και είναι στην αποστολή ή μήπως το κάνει για γούρι να παίρνει παίκτες χωρίς συμμετοχές, όπως τους Μπασινά-Τσιάρτα παλιότερα;
-Και ποιον να πάρει;
-Αμαν πια, που να ξέρω εγώ; Ο Τζιόλης πάντως τρία παιχνίδια έχει παίξει μέσα στο 2012. Ας καλούσε τον Καφέ, τον Τσουκαλά, τον Πρίττα, τον Βασιλακάκη, τον Σάμαρη, τόσοι υπάρχουν. Ρε τι ξεροκέφαλος είναι αυτός ο άνθρωπος... Και για να ‘χουμε καλό ρώτημα, ο Φορτούνης τι δουλειά έχει με τους υπόλοιπους; Αντικειμενικά ρωτάω, ετσι; Γιατί τον σέβομαι τον κόουτς...
-Και ποιον να καλούσε στη θέση του;
-Ποια είναι η θέση του, θα μας τρελάνεις ρε; Παίζουμε με «δεκάρι» και δεν το ‘ξερα; Αν ο Σάντος ισχυρίζεται για τον Καρνέζη και τον Κωνσταντόπουλο ότι «είχαν μόνο ένα παιχνίδι μαζί μας», για τον Φορτούνη πως θα δικαιολογηθεί; Κι αυτός μόλις μία συμμετοχή έχει; Για να μη μιλήσω για τον Κονέ... Μπράβο, σπουδαία κλήση, είμαστε πανίσχυροι τώρα στα εξτρέμ!
-Και ποιον να έπαιρνε αντ’ αυτού;
-Οποιονδήποτε που να τρέχει τα 100 μέτρα σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα. Ρε με δουλεύεις; Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, τόσες λύσεις υπάρχουν. Τόλμησε κύριε! Αλλά ξέρω πως θα πάει η δουλειά, αφού ο άνθρωπος μόνο την άμυνα σκέφτεται. Βάστα να δεις που μπορεί να κόψει και κανάν Μήτρογλου στο τέλος και να γελάει το πανελλήνιο κι ο Σπόρτινγκ μαζί.
-Δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο, συγκεντρώνει πολύ καλές πιθανότητες...
-Ε, άμα γίνει κι αυτό, να μας Κλάους τ’ α*#@&ια και να γυρίσει στο Εστορίλ, ο παλιοκαρπουζάς!

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x