Μιχάλης Τσόχος

To λάθος του βοηθού και τα λάθη του «Κωστέ»!

Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη θέση, για τρεις λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον βοηθό, που δεν μέτρησε ένα κανονικό γκολ του Λυμπερόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και όταν ο… τελικός των πλέι οφ ήταν στο 0-0. Αν είχε μετρήσει το 0-1, προφανώς θα βλέπαμε άλλο ματς.

Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη θέση, για τρεις λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τον βοηθό, που δεν μέτρησε ένα κανονικό γκολ του Λυμπερόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και όταν ο… τελικός των πλέι οφ ήταν στο 0-0.

Αν είχε μετρήσει το 0-1, προφανώς θα βλέπαμε άλλο ματς.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο δεύτερος είναι η ατυχία της. Δεν έχει το ρόστερ η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει με ευκολία τους τραυματισμούς στη ροή του ματς των Λεονάρντο και Μανωλά, δύο εκ των ποιοτικότερων και καλύτερων ποδοσφαιριστών της.

Ο τρίτος είναι ο προπονητής της. Τις ατυχίες που του παρουσιάστηκαν τις χειρίστηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Τη θέση του Λεονάρντο στο 30’ την πήρε ο Γκούντγιονσεν, ο οποίος είναι αδύνατον να παίξει στη γραμμή όπου τον έβαλε ο Κωστένογλου. Επί 60 λεπτά ο Ισλανδός δεν μπορούσε να προσφέρει στο ελάχιστο και η επιθετική γραμμή της ΑΕΚ είχε γίνει πιο αργή και από τους επόπτες.

Λάθος και η αλλαγή του Φούντα με τον Μανωλά, όπου ο Μάκος προσποιήθηκε αναγκαστικά τον στόπερ και ο Φούντας έκανε το διπλό λάθος που έφερε το γκολ του ΠΑΟ. «Έγκλημα», δε, ότι ο Κωστένογλου αμέσως μετά από αυτό το λάθος και μόλις 10 λεπτά αφού τον είχε περάσει αλλαγή, πέταξε έξω τον Φούντα για να βάλει τον Κλωναρίδη και να διορθώσει το δικό του λάθος.

Κάπως έτσι και με κορυφαίους τον Κουίνσι και τον Νίνη, ο ΠΑΟ πήρε το ντέρμπι και μαζί και την πρωτιά των πλέι-οφ που του δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσει σε πρώτη φάση και με πολλές πιθανότητες (Φέγενορντ, Βασλούι, Μάδεργουελ, και Μπριζ οι υποψήφιοι αντίπαλοί του) την είσοδο στα πλέι-οφ του Champions League και τα 6 εκατ. ευρώ. Ακολούθως θα έχει πιο δύσκολο δρόμο για τους ομίλους, αλλά και εκεί θα έχει τις πιθανότητές του, κόντρα σε ομάδες όπως η Ουντινέζε, η Μάλαγα ή η Γκλάντμπαχ.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα ο Ατρόμητος ολοκλήρωνε μία απολύτως επιτυχημένη χρονιά παίρνοντας το «διπλό» που του επιτρέπει να κάνει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά χωρίς βιασύνες, αφού το πρώτο ματς του στην Ευρώπη θα το παίξει στις αρχές Αυγούστου. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ τρέχει γιατί σε δύο μήνες από σήμερα έχει ευρωπαϊκή αναμέτρηση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x