Stoiximan Super League

«Θα μείνει στη Γάνδη»

Στη Γάνδη θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Τροντ Σόλιντ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον βελγικό Τύπο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μισέλ Λουβαγκιέ. «Πιστεύω ότι θα μείνει», υποστήριξε και επεσήμανε ότι ο Νορβηγός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο στέλνοντας το... μήνυμα στον Ολυμπιακό.

Στη Γάνδη παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Τροντ Σόλιντ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον βελγικό Τύπο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μισέλ Λουβαγκιέ.

«Συζητήσαμε πολλά με τον Τροντ, σε θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα συνεχίσει μαζί μας », τόνισε και συνέχεια σχολίασε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

«Πρώτα θα πρέπει να μιλήσουν μαζί μας γιατί ο Τρόντ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί μας και δεν υπάρχει καμία ρήτρα», υποστήριξε.

Ο Νορβηγός τεχνικός αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές του Ολυμπιακού για τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο μία τέτοια εξέλιξη ενδεχομένως να αλλάξει τα πλάνα των πρωταθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x