Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Ο αληθινός πρίγκιπας ανοίγει τα χαρτιά του Τζίγκερ

Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η εξέλιξη με τον πρίγκιπα που παίρνει την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτά άκουγα γι’ αυτόν, όπως έγραφα πριν από περίπου 15 μέρες (). Μοιάζει να το έθεσε καλά ο Βλάσης Τσάκας στην σημερινή συνομιλία μας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η εξέλιξη με τον πρίγκιπα που παίρνει την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αυτά άκουγα γι’ αυτόν, όπως έγραφα πριν από περίπου 15 μέρες (δείτε εδώ).

Μοιάζει να το έθεσε καλά ο Βλάσης Τσάκας στην σημερινή συνομιλία μας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτός ο πρίγκιπας έπεσε θύμα των προηγούμενων πριγκίπων που εμφάνισε ή δεν εμφάνισε ο Βλάσης.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Πλήρωσε όλη αυτή την αμφισβήτηση, έως και την οργή των φίλων του Παναθηναϊκού, μαζί με την πλήρη απαξίωση του Τσάκα ως διαμεσολαβητή σαουδαραβικών συμφερόντων.

Μέχρι σήμερα δεν είχε προκύψει σαφής και αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση της αυθεντικότητας και του οικονομικού υποβάθρου του Αλ Σαούντ Φεϊσάλ. Οσοι όμως είχαν ερευνήσει τις καταβολές, την καταγωγή και την δραστηριότητά του είχαν εγκαίρως αντιληφθεί ότι είναι αληθινός, δηλαδή υπαρκτός και σοβαρός, όχι ένα δημιούργημα της φαντασίας ή του επιτελείου του Τσάκα ή του Τζίγκερ.

Και τώρα που ξέρουμε ότι υπάρχει και πληροί τις προδιαγραφές, ώρα να μάθουμε και τι γυρεύει και τι πρόκειται να κάνει για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας. Και, είναι εξίσου σημαντικό, ώρα να μάθουμε τι θέλει να κάνει μαζί του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μήπως και αντιληφθούμε τι ακριβώς επιδιώκει τόσο καιρό τώρα να κάνει με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το σίριαλ του Παναθηναϊκού μπαίνει στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι επεισοδίων. Αφενός επειδή η ΠΑΕ καταφέρνει, όπως φαίνεται, να πάρει την άδεια της UEFA και αφετέρου διότι έρχεται η ώρα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα ανοίξει εντελώς τα χαρτιά του. Και τα δύο είναι καλά μαντάτα για τον Παναθηναϊκό. Για το σήμερα και το αύριο. Με ή χωρίς πρίγκιπα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x