Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Δεν είναι απίθανο να της βγει σε καλό της ΑΕΚ αυτό το μαρτύριο

Τι σημαίνει για την ΠΑΕ ΑΕΚ αυτό που ακούει από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ; Ότι αποκλείεται από το Europa League και ότι, ανάμεσα σε άλλα, δεν θα έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο. Ότι δηλαδή θα υποχρεωθεί να ζήσει με τους παίκτες που της απομένουν με συμβόλαια που έχουν ακόμη ισχύ, και με ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών.

Τι σημαίνει για την ΠΑΕ ΑΕΚ αυτό που ακούει από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ;

Ότι αποκλείεται από το Europa League και ότι, ανάμεσα σε άλλα, δεν θα έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο.

Ότι δηλαδή θα υποχρεωθεί να ζήσει με τους παίκτες που της απομένουν με συμβόλαια που έχουν ακόμη ισχύ, και με ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Θα προσπαθήσει να συνεχίσει να ζει στην Superleague, δίχως όμως καμιά απολύτως εξασφάλιση ότι θα τα καταφέρει. Διότι τα χρέη δεν διαγράφονται, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές θα προσφύγουν στη FIFA, κι αυτή θα παραγγείλει να αφαιρούνται από την ΑΕΚ βαθμοί μέχρι να εξοφλήσει. Αργός θάνατος, αν δεν βρει τα λεφτά που της λείπουν.

Μαρτύριο κανονικό είναι αυτό που έχει μπροστά της η ΑΕΚ, δηλαδή ο κόσμος της, διότι αυτός είναι η ΑΕΚ. Δεν την γλιτώνει την ΑΕΚ κανείς, διότι δεν υπάρχει κανείς να γλιτώσει, να απαλλάξει την ΠΑΕ από τα χρέη της, ή έστω να τα ρυθμίσει και να δημιουργήσει για αυτήν ένα επιχειρηματικό σχέδιο που να εγγυάται ότι η εταιρεία θα βγει κάποια στιγμή από τη δεινή σημερινή θέση της.

Ψυχραιμία χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, δηλαδή ο κόσμος της και ειδικά το κομμάτι της μάζας των φίλων της που έχει κάποια δυνατότητα να τη βοηθήσει εφόσον υπάρχει συντονισμός και εκπονηθεί την ύστατη ώρα ένα σχέδιο για την επιβίωση της ΠΑΕ. Ο Νικολαΐδης δεν την έχει παρατήσει αυτή την προσπάθεια, για ένα ρεαλιστικό σχέδιο επιβίωσης. Παλεύει ακόμη γι’ αυτό. Κι ίσως βρεθούν κοντά του περισσότεροι ΑΕΚτσήδες, τώρα που όλοι καταλαβαίνουν ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων.

Δεν είναι απίθανο να της βγει σε καλό της ΑΕΚ όλη αυτή η δοκιμασία. Αρκεί να υπάρξει το σχέδιο και οι βασικοί υποστηρικτές του. Σήμερα που συζητάμε, δεν μοιάζει ότι είναι το πιθανότερο να τη σκαπουλάρει η ΑΕΚ. Αν όμως τα καταφέρει, τούτη τη φορά θα χτιστεί με υγεία και προοπτική.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x