Μιχάλης Τσόχος

Aλλαγή δεδομένων για τον κόκκινο πάγκο!

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Περέιρα μάλλον μένει στην Πόρτο, και ο Ολυμπιακός φουλάρει για Ζαρντίμ, τον οποίο όμως θέλει και μεγάλος σύλλογος της Τουρκίας. Ανεβαίνει, ο Μπόλονι, παίζει και ο Κούπερ! Ο Μιχάλης Τσόχος έχει τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Περέιρα μάλλον μένει στην Πόρτο, και ο Ολυμπιακός φουλάρει για Ζαρντίμ, τον οποίο όμως θέλει και μεγάλος σύλλογος της Τουρκίας.

Ανεβαίνει, ο Μπόλονι, παίζει και ο Κούπερ!

Του Μιχάλη Τσόχου

Φαίνεται πώς το σκηνικό στην Πορτογαλία ξαναγυρνάει τούμπα. Ο Πίντο Ντα Κόστα, ο πρόεδρος της Πόρτο το ξανασκέφτεται σε ότι έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή και πλέον το πιθανότερο σενάριο την Πέμπτη το βράδυ σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους ήταν να κρατήσει στον πάγκο της Πόρτο τον Βίτορ Περέιρα. Αυτό σημαίνει αν επιβεβαιωθεί και δεν υπάρξει κάποια νέα στροφή ότι ο τελευταίος δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει στον κόκκινο πάγκο.

Την ίδια ώρα ο Ζαρντίμ ο οποίος έφυγε από την Μπράγκα, προφανώς και μένει ελεύθερος αφού δεν πρόκειται να πάει στην Πόρτο και αυτομάτως γίνεται αυτός το… πορτογαλικό φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Χωρίς όμως και αυτός να είναι εύκολη περίπτωση, αφού τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από σπουδαίο σύλλογο της Τουρκίας, πιθανότατα την Μπεσίκτας.

Από την άλλη ο Ζαρντίμ έχει δείξει απολύτως θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεπώς η περίπτωση του κερδίζει συνεχώς πόντους. Ο Ολυμπιακός βεβαίως είναι σε αναζήτηση προπονητή και εκτός Πορτογαλίας, η οποία για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά, δεν του… κάθεται. Υπάρχουν πάντα στα υπόψη ο Ρουμάνος Μπόλονι ο οποίος και τυπικά έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και έχει έφεση στο να δουλεύει με πιτσιρικάδες, αλλά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ιμπαγάσα έμεινε για έναν ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό και αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι σε σχέση με τον Κούπερ.

Όπως και να έχει φαίνεται πώς έχουμε αλλαγές στις θέσεις των φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Σιγά σιγά, αν δικαιωθούν οι Πορτογάλοι φεύγει από τη λίστα ο Βίτορ Περέιρα και γίνεται φαβορί ο Ζαρντίμ με πολύ δυνατό αουτσάιντερ τον Μπόλονι και τον Κούπερ να παραμένει πάντα στο… κάδρο!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x