Stoiximan Super League

Περιμένει στο ακουστικό του…

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Μανωλά φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο 22χρονος αμυντικός είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα από την ελληνική αγορά και εκείνο που απομένει είναι η τελική κίνηση των Πειραιωτών. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και ο νεαρός παίκτης να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αφού χθες υπήρχε η πληροφορία ότι περίμενε ειδοποίηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας για να υπογράψει το βράδυ ή εντός της ημέρας.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Μανωλά φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο 22χρονος αμυντικός είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα από την ελληνική αγορά και εκείνο που απομένει είναι η τελική κίνηση των Πειραιωτών.

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και ο νεαρός παίκτης να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αφού χθες υπήρχε η πληροφορία ότι περίμενε ειδοποίηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας για να υπογράψει το βράδυ ή εντός της ημέρας.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι από τη στάση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός στόπερ ζητάει συνεχώς παράταση γα να απαντήσει στην πρόταση των «ερυθρόλευκων» και δείχνει να ψάχνει κάτι καλύτερο στο εξωτερικό ή περιμένει να «ανέβουν» οι Πειραιώτες.

Όπως γράφει η SportDay, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του αν δεν απαντήσει ούτε σήμερα ο 34χρονος παίκτης, τότε να του βάλουν τελεσίγραφο μέχρι αύριο. Διαφορετικά δεν ισχύει η πρότασή τους.

Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει ο Μέλμπεργκ και να αποκτηθεί και ο Μανωλάς, αλλά αυτό είναι δύσκολο, όπως τονίστηκε από τη διοίκηση.

«Ο αμυντικός της Σταντάρ, Κανού (28 ετών), βρίσκεται στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας και θα εξεταστεί σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Ολοφ Μέλμπεργκ», γράφουν οι βελγικές ιστοσελίδες.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x