Δίπλα στην Εθνική

Το ημερολόγιο της Εθνικής

Οι ρυθμοί προπόνησης έχουν πέσει -απόλυτα φυσιολογικό- και στο επίκεντρο βρίσκεται το ψυχολογικό ντοπάρισμα (ψυχολογική προετοιμασία) και η μελέτη των Πολωνών.

Οι ρυθμοί προπόνησης έχουν πέσει -απόλυτα φυσιολογικό- και στο επίκεντρο βρίσκεται το ψυχολογικό ντοπάρισμα (ψυχολογική προετοιμασία) και η μελέτη των Πολωνών.

Αποστολή στη Βαρσοβία: Σωτήρης Ταμπάκος

Οι παλιοσειρές της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης και Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες να τσιγκλήσουν τους υπόλοιπους, βάζοντας τους στο κλίμα της πρεμιέρας με την οικοδέσποινα Πολωνία. «Θα δούμε στο γήπεδο τι μπορούν να κάνουν οι Πολωνοί σε μια τελική φάση», «εμείς δίνουμε το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις» και «έχουμε παίξει πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια την τελευταία οκταετία», είναι οι εκφράσεις των διεθνών στις μεταξύ τους συζητήσεις στο ξενοδοχείο.

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ανάλυση της Πολωνίας μέσω βίντεο και ομιλία του Φερνάντο Σάντος για τα ισχυρά και αδύνατα σημεία της ομάδας του Φράντισεκ Σμούντα, αλλά και τον τρόπο που πρέπει να τους κόψουμε τον… αέρα. Οι ποδοσφαιριστές είδαν αποσπάσματα από τα τελευταία φιλικά των Πολωνών και η οδηγία του Πορτογάλου ήταν ξεκάθαρη: «Σταματήστε τον Λεβαντόφκσι και την παρέα του». Ο Σάντος τους τόνισε ότι δεν είναι μόνο ο δεύτερος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα επικίνδυνος: «Και οι άλλοι δύο παίκτες της Ντόρτμουντ, ο Μπλαστσικόφσκι και ο Πίστσεκ χρειάζονται προσοχή. Η οργάνωση του παιχνιδιού περνάει από τον Ομπράνιακ», ήταν η οδηγία του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Το απόγευμα ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης της Εθνικής στο γήπεδο που θα γίνει το ματς και μετά επιστροφή στο ξενοδοχείο για τις τελευταίες ώρες ηρεμίας και ψυχολογικής προετοιμασίας.

Υ.Γ. Ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να έχει καταλήξει εδώ και μέρες στους έντεκα που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο του «Stadion Narodowy» εκτός κι αν φυλάει κάποια έκπληξη λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. Πάντως, οι διεθνείς θα μάθουν τις επιλογές του Πορτογάλου για την ενδεκάδα λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x