sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τα… στιγμιότυπα του «Ζοτς»

Σχεδόν μία μέρα μετά το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έχουν γραφτεί ήδη εκατομμύρια λέξεις για το έργο που άφησε, τα 13 χρόνια που κάθισε τον πάγκο των «πρασίνων». Η WEB TV του www.sport-fm.gr έκανε το… ελάχιστο για τον «Ζοτς», ετοιμάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται στιγμές χαράς που μοίρασε στον κόσμο του «τριφυλλιού», όλες αυτές τις σεζόν.

Σχεδόν μία μέρα μετά το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έχουν γραφτεί ήδη εκατομμύρια λέξεις για το έργο που άφησε, τα 13 χρόνια που κάθισε τον πάγκο των «πρασίνων».

Η WEB TV του www.sport-fm.gr έκανε το… ελάχιστο για τον «Ζοτς», ετοιμάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται στιγμές χαράς που μοίρασε στον κόσμο του «τριφυλλιού», όλες αυτές τις σεζόν.

Στιγμιότυπα από τις 23 κούπες, οι οποίες προστέθηκαν στην τροπαιοθήκη του Παναθηναϊκού, στα 13 χρόνια που βρισκόταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον «πράσινο» πάγκο και πιο συγκεκριμένα, από τα πέντε ευρωπαϊκά, τα 11 πρωταθλήματα και επτά Κύπελλα Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x